Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 F.F. Ambra 1968
edy Tactiek FF AN ZOT5tre
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Remondi rent richting de bal. Remondi speelt de bal door. Zambito met een sublieme pass. Erroi is nu in balbezit. Erroi schiet op doel. Saaremets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Remondi met een sublieme pass. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo passt de bal met de wreef. Paduli speelt de bal door. Zbarakh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:1

9e minuut.
Zbarakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbarakh probeert naar een medespeler te passen. Paduli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erroi de bal. Erroi schiet op doel. Saaremets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paduli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zambito kopt de bal weg. Daar is Rotolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zbarakh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ... Saaremets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:2

15e minuut.
Zbarakh is nu in balbezit. Zbarakh speelt de bal door. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ... Saaremets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:3

19e minuut.
Pumpa verovert de bal door een tackle van achteren. Gallinari onderschept slim de pass. Zambito met een sublieme pass. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zbarakh is nu in balbezit. Zbarakh geeft de bal voor. Zambito is nu in balbezit. Zambito geeft een lange en hoge pass. Erroi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Camerlengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerlengo geeft de bal voor. Kaczmarek heeft problemen om de bal te vangen. Zbarakh rent richting de bal. Zbarakh schiet op doel. Saaremets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Scazzosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbarakh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paduli geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Scazzosi de bal. Zbarakh verovert de bal door een tackle van achteren. Zbarakh passt de bal met de wreef. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... Saaremets bokst de bal weg. Rotolo rent richting de bal. Rotolo schiet op doel. Saaremets maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Rotolo is nu in balbezit. Zambito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambito passt de bal zonder na te denken. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ... Saaremets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Anselmi geeft een hoge lob. Erroi probeert de bal aan de voet te houden. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbarakh verovert de bal door een tackle van achteren. Zbarakh schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Pumpa verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpa met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirozzo de bal. Rotolo rent richting de bal. Rotolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:4

43e minuut.
Remondi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotolo de bal. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambito is nu in balbezit. Zambito draait met de bal, schiet en ... Saaremets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 86%, F.F. Ambra 1968 14%.
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:5

50e minuut.
Zambito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambito passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rotolo de bal. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:6

55e minuut.
Selezeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loffone komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Paduli rent richting de bal. Paduli passt de bal in één keer door. Sterescu is nu in balbezit. Rotolo onderschept slim de pass. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Remondi passt de bal in één keer door. Zambito rent richting de bal. Pumpa verovert de bal door een tackle van achteren. Gallinari verovert de bal door een tackle van achteren. Gallinari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Paduli kopt de bal weg. Zbarakh probeert de bal met de borst te controleren. Zbarakh speelt de bal door. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Anselmi de bal. Anselmi speelt de bal door. Zbarakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbarakh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:7

84e minuut.
Warczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmi verovert de bal door een tackle van achteren. Anselmi met een sublieme pass. Zambito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambito geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 82%, F.F. Ambra 1968 18%.
Trentino 1921 - F.F. Ambra 1968 0:7