Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WLAFIFA foffo
343 Tactiek doc
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Pešun bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Krzewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzewiński passt de bal in één keer door. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Palazzolo is nu in balbezit. Pešun verovert de bal door een tackle van achteren. Pešun passt de bal zonder na te denken. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. Cortázar begaat een overtreding. Bumbescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Żebryk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gobbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Albera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - foffo 0:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żebryk met een snelle inworp. Krzewiński geeft een lange en hoge pass. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Albera trapt de bal weg van het doel. Bolimowski kopt de bal weg. Macovei probeert de bal met de borst te controleren. Macovei draait met de bal, schiet en ... Szmek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Zorrilla onderschept slim de pass. Zorrilla geeft een hoge lob. Sanzo kopt de bal weg. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 51%, foffo 49%.
WLAFIFA - foffo 0:1

49e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov met een sublieme pass. Pešun met een sublieme pass. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krzewiński neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Sanzo rent richting de bal. Sanzo probeert naar een medespeler te passen. Gałus met een sublieme pass. Macovei rent richting de bal. Macovei draait met de bal, schiet en ... Szmek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Żebryk met de inworp. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Bumbescu de bal. Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo onderschept slim de pass. Gobbo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żebryk met de inworp. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov geeft de bal voor. Gobbo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albera trapt de bal weg. Krzewiński kopt de bal weg. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński passt de bal in één keer door. Mărcuş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Bumbescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - foffo 0:2

85e minuut.
Kostov passt de bal met de wreef. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk passt de bal in één keer door. Gobbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbo draait met de bal, schiet en ... Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tămâie heeft problemen om de bal te vangen. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... Albera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - foffo 0:3

88e minuut.
Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov speelt de bal door. Pešun probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 55%, foffo 45%.
WLAFIFA - foffo 0:3