Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Mandraccio
indica Tactiek Mandro884
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 42.1
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Marteau speelt de bal door. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu met een sublieme pass. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bosveld geeft een lange en hoge pass. Marteau kopt de bal weg. Sârbulescu probeert de bal met de borst te controleren. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Engl probeert naar een medespeler te passen. Nef rent richting de bal. Nef passt de bal zonder na te denken. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal zonder na te denken. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ... Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 1:0

14e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau is nu in balbezit. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 2:0

25e minuut.
Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Ogryzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 3:0

27e minuut.
Minicuci is nu in balbezit. Bosveld onderschept slim de pass. Bosveld geeft een hoge lob. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 4:0

43e minuut.
Stubiński onderschept slim de pass. Jourda verovert de bal door een tackle van achteren. Manolikas met een sublieme pass. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Engl kopt de bal weg. Baidinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 44%, Mandraccio 56%.
WEEDSjoint - Mandraccio 5:0

49e minuut.
Plešnica is nu in balbezit. Plešnica schiet op doel. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Zinzi bokst de bal weg.

53e minuut.
Bosveld probeert naar een medespeler te passen. Jourda is nu in balbezit. Jourda geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Alicante passt de bal in één keer door. Plešnica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinu. Spinu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rab geeft de bal voor. Van Schuerbeek rent richting de bal. Manolikas is nu in balbezit. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sârbulescu speelt de bal door. Plešnica rent richting de bal. Plešnica probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 6:0

68e minuut.
Engl verovert de bal door een tackle van achteren. Engl geeft een hoge lob. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ... Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 7:0

71e minuut.
Nef rent richting de bal. Nef passt de bal met de wreef. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau draait met de bal, schiet en ... Zinzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 8:0

73e minuut.
Plešnica passt de bal in één keer door. Sârbulescu is nu in balbezit. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau draait met de bal, schiet en ... Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Engl geeft een lange en hoge pass. Plešnica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rab maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rab moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rab schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Spinu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica passt de bal in één keer door. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baidinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Engl geeft een lange en hoge pass. Marteau kopt de bal weg. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu schiet op doel. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 9:0

88e minuut.
Engl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baidinger is nu in balbezit. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Mandraccio 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 47%, Mandraccio 53%.
WEEDSjoint - Mandraccio 10:0