Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 Sove Utd
FF AN ZOTqua Tactiek Acquario
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.1 gemiddelde waardering 60.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Omokua kopt de bal weg. Daar is Paduli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paduli probeert naar een medespeler te passen. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Zbarakh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahajło is nu in balbezit. Nahajło geeft een hoge lob. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Suaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Suaudeau met een sublieme pass. Omokua rent richting de bal. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Zamati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Santia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santia geeft de bal voor. Broggi kopt de bal weg. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Suaudeau met een sublieme pass. Daar is Bortoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bortoli speelt de bal door. Omokua rent richting de bal. Omokua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vilores met een sublieme pass. Broggi kopt de bal weg. Bortoli probeert naar een medespeler te passen. Omokua is nu in balbezit. Omokua draait met de bal, schiet en ... Zamati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Broggi neemt de hoekschop. Rico Soto maakt een snoekduik en kopt de bal. Banfi onderschept slim de pass. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua draait met de bal, schiet en ... Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Erroi onderschept slim de pass. Slinning is nu in balbezit. Erroi onderschept slim de pass. Daar is Erroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erroi schiet op doel. Vilores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Antunez geeft een hoge lob. Camerlengo kopt de bal weg. Klungelig pakt Paduli de bal. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pavlovský probeert naar een medespeler te passen. Bortoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli geeft de bal voor. Omokua is nu in balbezit. Omokua haalt uit met een fantastische trap. Zamati bokst de bal weg.

33e minuut.
Favilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favilli passt de bal zonder na te denken. Slinning rent richting de bal. Erroi onderschept slim de pass. Erroi haalt uit met een fantastische trap. Vilores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santia zijn tegenspeler op de grond. Omokua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dall`Ara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Omokua is nu in balbezit. Omokua schiet op doel. Zamati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anselmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli onderschept slim de pass. Bortoli met een sublieme pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Omokua rent richting de bal. Omokua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Sove Utd 0:1

42e minuut.
Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Broggi onderschept slim de pass. Broggi probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Zamati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 45%, Sove Utd 55%.
F.F. Ambra 1968 - Sove Utd 0:1

49e minuut.
Zbarakh passt de bal met de wreef. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antunez. Antunez krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Anselmi is nu in balbezit. Bortoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bortoli passt de bal met de wreef. Omokua is nu in balbezit. Zambito is nu in balbezit. Paal!

55e minuut.
Camerlengo kopt de bal weg. Zambito rent richting de bal. Bortoli onderschept slim de pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bortoli is nu in balbezit. Bortoli passt de bal in één keer door. Omokua is nu in balbezit. Omokua draait met de bal, schiet en ... Zamati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokinelis komt het veld opgelopen. Kędzior komt het veld opgelopen. Gallinari komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Slinning geeft de bal voor. Omokua is nu in balbezit. Omokua heeft problemen om de bal te vangen. Omokua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Sove Utd 0:2

70e minuut.
Suaudeau passt de bal zonder na te denken. Omokua is nu in balbezit. Anselmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anselmi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šedivec komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Sove Utd 0:3

85e minuut.
Slinning speelt de bal door. Daar is Zambito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambito passt de bal zonder na te denken. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior haalt uit met een fantastische trap. Vilores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kędzior rent richting de bal. Keřlík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kędzior is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paduli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nahajło krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 52%, Sove Utd 48%.
F.F. Ambra 1968 - Sove Utd 0:3