Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.POKER Playboyteam
R.Baggio Tactiek New thing 3
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten very good
good Passen very good
average Verdedigen good


7e minuut.
Caliani geeft de bal voor. Ferré is nu in balbezit. Ohnheiser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ohnheiser krijgt een gele kaart. Ferré raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferré zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Playboyteam 0:1

19e minuut.
Buarque geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pochettino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Colli kopt de bal weg. Pezzi heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu speelt de bal door. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobúčnik geeft een hoge lob. Caliani is nu in balbezit. Caliani geeft een lange en hoge pass. Ferré krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Playboyteam 0:2

31e minuut.
Dibari met de inworp. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donelli maakt een afschuwelijke overtreding. Donelli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ideker geeft een lange en hoge pass. Caliani is nu in balbezit. Caliani passt de bal zonder na te denken. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel. Wąs bokst de bal weg.

37e minuut.
Ideker is nu in balbezit. Ideker geeft de bal voor. Tysiąc kan de bal niet met de borst controleren. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Wąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Playboyteam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 74%, Playboyteam 26%.
A.C.POKER - Playboyteam 0:3

49e minuut.
Dioni probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiţescu met een snelle inworp. Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ideker met een sublieme pass. Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani speelt de bal door. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ... Wąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ohnheiser kopt de bal weg. Gentile geeft een lange en hoge pass. Gușea probeert de bal aan de voet te houden. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Donelli geeft de bal voor. Perti is nu in balbezit. Perti passt de bal zonder na te denken. Ferré rent richting de bal. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Pezzi rent richting de bal. Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu geeft een hoge lob. Ferré krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Perti geeft de bal voor. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Caliani is nu in balbezit. Caliani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Perti is nu in balbezit. Perti geeft een lange en hoge pass. Ferré is nu in balbezit. Ferré schiet op doel. Wąs bokst de bal weg.

78e minuut.
Ideker kopt de bal weg. Ghiţescu probeert de bal met de borst te controleren. Pezzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pezzi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Caliani kopt de bal weg. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu passt de bal met de wreef. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Playboyteam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 63%, Playboyteam 37%.
A.C.POKER - Playboyteam 0:4