Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia Babbenis F.C.
Nuova Tactiek babbenis
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Baeyens passt de bal met de wreef. Daar is Blackburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackburn met een sublieme pass. Berber rent richting de bal. Berber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dementiev geeft de bal voor. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wijas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wijas kan niet meer verder spelen. Martin komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dementiev geeft een hoge lob. Kotelyukh geeft een hoge lob. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Lodeweges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Babbenis F.C. 0:1

15e minuut.
Konno rent richting de bal. Konno passt de bal met de wreef. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. Lodeweges werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Yacques onderschept slim de pass. Yacques speelt de bal door. Feddersen speelt de bal door. Baeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeyens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pieńkosz passt de bal in één keer door. Berber rent richting de bal. Dementiev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dementiev krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McArthur de bal onder controle te krijgen. Baeyens is nu in balbezit. Baeyens draait met de bal, schiet en ... Scuderin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nikiforos passt de bal met de wreef. Konno probeert naar een medespeler te passen. Nawałka is nu in balbezit. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh begaat een overtreding. Kotelyukh krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen passt de bal zonder na te denken. Baeyens rent richting de bal. Baeyens haalt uit met een fantastische trap. Scuderin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Ticinia - Babbenis F.C. 1:1

31e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feddersen. Nawałka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tanrıverdi met een snel genomen vrije trap. Kotelyukh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Konno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nawałka de bal. Nawałka passt de bal met de wreef. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Berber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feddersen rent richting de bal. Tanrıverdi maakt een afschuwelijke overtreding. Tanrıverdi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Feddersen met een sublieme pass. Klungelig pakt Berber de bal. Berber passt de bal met de wreef. Daar is Baeyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeyens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vuoripuro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 45%, Babbenis F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Ticinia - Babbenis F.C. 1:1

48e minuut.
Pieńkosz kan de bal niet met de borst controleren. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Inworp. Kotyurgin met de inworp. Yacques geeft de bal voor. Baeyens heeft problemen om de bal te vangen. Baeyens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - Babbenis F.C. 2:1

77e minuut.
Yacques probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotyurgin rent richting de bal. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn passt de bal in één keer door. Yacques geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber geeft een hoge lob. Baeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeyens haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sabău de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cordero Montezemolo rent richting de bal. Dementiev verovert de bal door een tackle van achteren. Dementiev passt de bal zonder na te denken. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh schiet op doel. Lodeweges bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 40%, Babbenis F.C. 60%.
A.S. Ticinia - Babbenis F.C. 2:1