Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playboyteam A.S. Ticinia
New thing 3 Tactiek Nuova
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten good
excellent Passen very good
solid Verdedigen good


17e minuut.
Walcott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nalikowski is nu in balbezit. Beckovský maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Beckovský naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Daar is Welbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ideker speelt de bal door. Ferré is nu in balbezit. Ferré schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Walcott rent richting de bal. Walcott passt de bal met de wreef. Ghiţescu met een sublieme pass. Ferré rent richting de bal. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Lodeweges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Nalikowski met een sublieme pass. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott passt de bal met de wreef. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ... Lodeweges bokst de bal weg.

37e minuut.
Walcott met de inworp. Ideker heeft problemen om de bal te vangen. Ideker geeft een lange en hoge pass. Berber probeert de bal aan de voet te houden. Ferré maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kotyurgin rent richting de bal. Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu passt de bal in één keer door. Ferré rent richting de bal. Ferré haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Caliani rent richting de bal. Caliani geeft een hoge lob. Ferré springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 41%, A.S. Ticinia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playboyteam - A.S. Ticinia 0:0

71e minuut.
Ideker onderschept slim de pass. Donelli geeft een hoge lob. Ferré heeft problemen om de bal te vangen. Ferré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - A.S. Ticinia 1:0

80e minuut.
Buarque probeert naar een medespeler te passen. Walcott is nu in balbezit. Walcott met een sublieme pass. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ideker probeert de bal met de borst te controleren. Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu met een sublieme pass. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel. Lodeweges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 38%, A.S. Ticinia 62%.
Playboyteam - A.S. Ticinia 1:0