Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babbenis F.C. Playboyteam
babbenis Tactiek New thing 3
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Beckovský is nu in balbezit. Beckovský met een sublieme pass. Ferré is nu in balbezit. Daar is Ferré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Buarque geeft de bal voor. McArthur kopt de bal weg. Tanrıverdi speelt de bal door. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Nikiforos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiforos geeft een hoge lob. Konno kopt de bal weg. Daar is Kotelyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nawałka met een sublieme pass. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft de bal voor. MacInally is nu in balbezit. MacInally draait met de bal, schiet en ... Wolff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Beckovský met een sublieme pass. Ideker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ideker passt de bal in één keer door. Daar is Ghiţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ghiţescu passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani begaat een overtreding. Caliani krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wolff probeert naar een medespeler te passen. Walcott kopt de bal weg. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Kotelyukh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kotelyukh rent richting de bal. Klobúčnik onderschept slim de pass. Klobúčnik passt de bal zonder na te denken. Beckovský geeft een lange en hoge pass. Ferré krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Vehkasuo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 48%, Playboyteam 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babbenis F.C. - Playboyteam 0:0

50e minuut.
Tanrıverdi met een sublieme pass. Pommerenke rent richting de bal. Walcott probeert naar een medespeler te passen. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Caliani onderschept slim de pass. Caliani probeert naar een medespeler te passen. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Vehkasuo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferré heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Playboyteam 0:1

66e minuut.
McArthur bereikt de bal nog maar net als eerste. McArthur geeft een hoge lob. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Playboyteam 0:2

77e minuut.
Kotelyukh is nu in balbezit. Colli verovert de bal door een tackle van achteren. Colli geeft een hoge lob. Ferré is nu in balbezit. Ferré schiet op doel. Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Playboyteam 0:3

79e minuut.
Nikiforos is nu in balbezit. Nikiforos geeft een hoge lob. Buarque heeft problemen om de bal te vangen. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh schiet op doel. Paal!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caliani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu geeft de bal voor. Ferré maakt een snoekduik en kopt de bal. Vehkasuo bokst de bal weg.

82e minuut.
Walcott rent richting de bal. Walcott geeft een lange en hoge pass. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Playboyteam 0:4

88e minuut.
Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott verovert de bal door een tackle van achteren. Walcott passt de bal zonder na te denken. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 67%, Playboyteam 33%.
Babbenis F.C. - Playboyteam 0:4