Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia A.C.POKER
extreme Tactiek R.Baggio
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
51.5 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Martin rent richting de bal. Gușea onderschept slim de pass. Gușea passt de bal met de wreef. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pieńkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkosz geeft een hoge lob. Ohnheiser is nu in balbezit. Baeyens onderschept slim de pass. Baeyens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Galetz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea passt de bal met de wreef. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Lodeweges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - A.C.POKER 0:1

26e minuut.
Pieńkosz geeft een hoge lob. Baeyens kopt de bal weg. Kotyurgin probeert de bal met de borst te controleren. Kotyurgin geeft een hoge lob. Baeyens maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Feddersen met een sublieme pass. Pieńkosz rent richting de bal. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Baeyens kopt de bal weg. Berber rent richting de bal. Berber haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Ticinia - A.C.POKER 1:1

43e minuut.
Pochettino met de inworp. Gușea rent richting de bal. Gușea speelt de bal door. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 45%, A.C.POKER 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Ticinia - A.C.POKER 1:1

46e minuut.
Martin met een snelle inworp. Kotyurgin rent richting de bal. Pochettino begaat een overtreding. Pochettino krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Kotyurgin raakt geblesseerd tijdens het duel. Siasia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berber heeft problemen om de bal te vangen. Baeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber rent richting de bal. Berber haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Feddersen verovert de bal door een tackle van achteren. Feddersen geeft de bal voor. Klungelig pakt Baeyens de bal. Baeyens haalt uit met een fantastische trap. Ohnheiser probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Siasia passt de bal met de wreef. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea speelt de bal door. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Detyniecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galetz neemt vlug de vrije trap. Baeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeyens schiet op doel. Gaudenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - A.C.POKER 2:1

60e minuut.
Kotyurgin rent richting de bal. Kotyurgin geeft de bal voor. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber draait met de bal, schiet en ... Tysiąc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pezzi geeft de bal voor. Gușea is nu in balbezit. Gușea passt de bal zonder na te denken. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Roldi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gușea stond buitenspel. Siasia neemt vlug de vrije trap. Baeyens is nu in balbezit. Baeyens schiet op doel. Gaudenzi bokst de bal weg.

74e minuut.
Pieńkosz met een snelle inworp. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Pieńkosz heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkosz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Saccomanni rent richting de bal. Saccomanni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieńkosz met een snelle inworp. Blackburn geeft een hoge lob. Paal! Gaudenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - A.C.POKER 3:1

77e minuut.
Blackburn onderschept slim de pass. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz passt de bal in één keer door. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. Lodeweges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Saccomanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea rent richting de bal. Siasia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siasia krijgt een gele kaart. Gușea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Detyniecki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - A.C.POKER 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 38%, A.C.POKER 62%.
A.S. Ticinia - A.C.POKER 3:2