Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playboyteam CELTIC BRIXIA
New thing 3 Tactiek 4+3+1+2
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 31.1
solid Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen solid


2e minuut.
Caliani geeft een lange en hoge pass. Kvietok onderschept slim de pass. Beckovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckovský geeft de bal voor. Ferré krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani met een sublieme pass. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Bastardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sabrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabrosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sabrosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sabrosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Ideker de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu is nu in balbezit. Caliani met een sublieme pass. Ferré rent richting de bal. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ghiţescu kopt de bal weg. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujačić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferré raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferré legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Buarque geeft een lange en hoge pass. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujačić begaat een overtreding. Kujačić krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Beckovský met een snelle inworp. Walcott rent richting de bal. Walcott speelt de bal door. Ideker speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Caliani rent richting de bal. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caliani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiţescu met een snel genomen vrije trap. Beckovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 17%, CELTIC BRIXIA 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playboyteam - CELTIC BRIXIA 0:0

51e minuut.
Ideker probeert naar een medespeler te passen. Walcott is nu in balbezit. Rydzoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walcott roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Walcott kan niet meer verder spelen. Perti komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Caliani rent richting de bal. Caliani geeft de bal voor. Ferré is nu in balbezit. Ferré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - CELTIC BRIXIA 1:0

60e minuut.
Perti kopt de bal weg. Klungelig pakt Kujačić de bal. Ghiţescu speelt de bal door. Ferré rent richting de bal. Ferré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ghiţescu speelt de bal door. Caliani rent richting de bal. Caliani probeert naar een medespeler te passen. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ghiţescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Beckovský de bal. Beckovský geeft een lange en hoge pass. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel. Bastardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Adıgözəlov kopt de bal weg. Ghiţescu kan de bal niet met de borst controleren. Ghiţescu geeft de bal voor. Ferré is nu in balbezit. Ferré draait met de bal, schiet en ... Bastardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Caliani is nu in balbezit. Caliani speelt de bal door. Daar is Beckovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckovský geeft een lange en hoge pass. Ferré krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ghiţescu speelt de bal door. Caliani speelt de bal door. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Bastardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - CELTIC BRIXIA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 19%, CELTIC BRIXIA 81%.
Playboyteam - CELTIC BRIXIA 2:0