Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babbenis F.C. ElChipaBbq&Food
babbenis Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 17.6
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Dementiev met een snelle inworp. Konno rent richting de bal. Konno geeft een lange en hoge pass. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ... Infanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Aniasi rent richting de bal. Tanrıverdi verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdi probeert naar een medespeler te passen. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Infanti trapt de bal weg. MacInally kopt de bal weg. Pierorazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh onderschept slim de pass. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
McArthur probeert naar een medespeler te passen. Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal met de wreef. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 1:0

12e minuut.
McArthur verovert de bal door een tackle van achteren. Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal zonder na te denken. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Konno probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacInally, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacInally passt de bal met de wreef. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 2:0

16e minuut.
Pierorazio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dementiev met een snelle inworp. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacInally is nu in balbezit. MacInally schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pierorazio trapt de bal weg. Konno rent richting de bal. Konno passt de bal zonder na te denken. Dementiev is nu in balbezit. Dementiev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kotelyukh de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 3:0

31e minuut.
Dementiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dementiev geeft een hoge lob. Daar is MacInally, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. Infanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 4:0

32e minuut.
De Roma is nu in balbezit. De Roma geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Avagliano de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dementiev geeft een hoge lob. Infanti probeert naar een medespeler te passen. Konno kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Kotelyukh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tanrıverdi passt de bal in één keer door. Dementiev heeft problemen om de bal te vangen. Dementiev geeft de bal voor. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 5:0

43e minuut.
Tanrıverdi speelt de bal door. Nikiforos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiforos speelt de bal door. Kotelyukh heeft problemen om de bal te vangen. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 6:0

44e minuut.
Minacapilli speelt de bal door. Klungelig pakt Sandro de bal. Kotelyukh onderschept slim de pass. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vuoripuro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 13%, ElChipaBbq&Food 87%.
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 6:0

46e minuut.
Acerrano rent richting de bal. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka passt de bal in één keer door. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 7:0

48e minuut.
Sabău speelt de bal door. Dementiev is nu in balbezit. Dementiev speelt de bal door. Daar is Kotelyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bonfante met een harde bal richting middenveld. Dementiev kopt de bal weg. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal met de wreef. Kotelyukh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 8:0

54e minuut.
MacInally is nu in balbezit. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh speelt de bal door. Konno is nu in balbezit. Konno geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotelyukh de bal onder controle te krijgen. Konno kopt de bal weg. Kotelyukh heeft problemen om de bal te vangen. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 9:0

63e minuut.
MacInally met een sublieme pass. Pierorazio heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka met een sublieme pass. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Kotelyukh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 10:0

67e minuut.
MacInally geeft de bal voor. De Roma heeft problemen om de bal te vangen. Konno met een sublieme pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 11:0

68e minuut.
Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Acerrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh onderschept slim de pass. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 12:0

71e minuut.
Inworp. Dementiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konno geeft een lange en hoge pass. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 13:0

76e minuut.
Konno heeft problemen om de bal te vangen. Konno probeert naar een medespeler te passen. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka schiet op doel. Pierorazio probeert de bal aan de voet te houden. Infanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bonfante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 14:0

78e minuut.
Nikiforos passt de bal in één keer door. Sandro is nu in balbezit. Tanrıverdi met een sublieme pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nikiforos met een snelle inworp. Bonfante rent richting de bal. Bonfante passt de bal in één keer door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kotelyukh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bonfante de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dementiev zal de hoekschop nemen. MacInally maakt een snoekduik en kopt de bal. Infanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 18%, ElChipaBbq&Food 82%.
Babbenis F.C. - ElChipaBbq&Food 15:0