Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElChipaBbq&Food Babbenis F.C.
Normal Tactiek babbenis
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Tanrıverdi met een sublieme pass. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke speelt de bal door. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:1

19e minuut.
Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke passt de bal met de wreef. Nawałka met een sublieme pass. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:2

22e minuut.
Nikiforos speelt de bal door. Daar is Bonfante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:3

23e minuut.
Nawałka passt de bal in één keer door. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno probeert naar een medespeler te passen. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:4

27e minuut.
Daar is Pommerenke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:5

33e minuut.
Klungelig pakt Nawałka de bal. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh schiet op doel. Infanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:6

36e minuut.
Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke geeft een hoge lob. Avagliano rent richting de bal. Kotelyukh onderschept slim de pass. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Scuderin trapt de bal weg. MacInally is nu in balbezit. MacInally passt de bal zonder na te denken. Nikiforos rent richting de bal. Nikiforos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally passt de bal met de wreef. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Infanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno geeft de bal voor. Daar is Avagliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Infanti bokst de bal weg. Nawałka springt en kopt de bal. Daar is Pierorazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:7

43e minuut.
Costarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke verovert de bal door een tackle van achteren. Pommerenke kan de bal niet met de borst controleren. Nawałka rent richting de bal. Nawałka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElChipaBbq&Food 75%, Babbenis F.C. 25%.
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:7

48e minuut.
Pommerenke passt de bal zonder na te denken. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno passt de bal in één keer door. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:8

52e minuut.
De Roma kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pommerenke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konno is nu in balbezit. Konno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pierorazio is nu in balbezit. Pierorazio geeft een hoge lob. Acerrano heeft problemen om de bal te vangen. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Konno is nu in balbezit. Konno speelt de bal door. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Infanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:9

59e minuut.
Minacapilli heeft problemen om de bal te vangen. Sandro rent richting de bal. MacInally rent richting de bal. Sandro onderschept slim de pass. Sandro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kotelyukh passt de bal met de wreef. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal met de wreef. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Avagliano rent richting de bal. Nikiforos verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiforos probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pommerenke met een snelle inworp. Klungelig pakt Konno de bal. Konno geeft de bal voor. Costarelli probeert de bal aan de voet te houden. Bonfante bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pommerenke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:10

76e minuut.
Pierorazio is nu in balbezit. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal met de wreef. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Konno is nu in balbezit. Konno met een sublieme pass. Pierorazio rent richting de bal. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka schiet op doel. Infanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pommerenke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotelyukh maakt een snoekduik en kopt de bal. Infanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nawałka schiet op doel. Bonfante probeert de bal aan de voet te houden. Infanti probeert wanhopig de bal te grijpen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pommerenke neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotelyukh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Konno passt de bal in één keer door. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke geeft de bal voor. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. Infanti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:11

84e minuut.
Kotelyukh heeft problemen om de bal te vangen. MacInally is nu in balbezit. MacInally passt de bal in één keer door. Daar is Kotelyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:12

86e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka met een sublieme pass. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:13

88e minuut.
Kotelyukh speelt de bal door. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh haalt uit met een fantastische trap. Infanti bokst de bal weg. Bonfante heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotelyukh is nu in balbezit. Kotelyukh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElChipaBbq&Food 84%, Babbenis F.C. 16%.
ElChipaBbq&Food - Babbenis F.C. 0:14