Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia CELTIC BRIXIA
Nuova Tactiek 4+3+1+2
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 29.9
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Berber rent richting de bal. Berber draait met de bal, schiet en ... Adıgözəlov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotyurgin komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Adıgözəlov de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotyurgin zal de hoekschop nemen. Baeyens heeft problemen om de bal te vangen. Berber rent richting de bal. Berber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kujačić probeert naar een medespeler te passen. Feddersen is nu in balbezit. Feddersen passt de bal zonder na te denken. Modliński is nu in balbezit. Modliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kotyurgin met de inworp. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Baeyens rent richting de bal. Baeyens schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 22%, CELTIC BRIXIA 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Ticinia - CELTIC BRIXIA 0:0

51e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen speelt de bal door. Baeyens rent richting de bal. Baeyens schiet op doel. Bastardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - CELTIC BRIXIA 1:0

62e minuut.
Kotyurgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyurgin passt de bal in één keer door. Yacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacques geeft de bal voor. Baeyens maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - CELTIC BRIXIA 2:0

66e minuut.
Feddersen verovert de bal door een tackle van achteren. Feddersen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kujačić de bal. Baeyens rent richting de bal. Baeyens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Galetz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Von Siebenthal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Duran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duran geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Von Siebenthal met een sublieme pass. Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Kotyurgin heeft problemen om de bal te vangen. Kotyurgin geeft een hoge lob. Baeyens maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kotyurgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyurgin geeft een hoge lob. Kujačić kopt de bal weg. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz geeft de bal voor. Bastardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baeyens is nu in balbezit. Baeyens draait met de bal, schiet en ... Bastardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 16%, CELTIC BRIXIA 84%.
A.S. Ticinia - CELTIC BRIXIA 2:0