Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Rizziconi Calcio Playboyteam
442 F10Dpla Tactiek New thing 3
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Polloni geeft een hoge lob. Buarque kopt de bal weg. Budka probeert naar een medespeler te passen. Ferré probeert de bal met de borst te controleren. Ferré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Guijarro speelt de bal door. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghiţescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiţescu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ideker speelt de bal door. Ghiţescu rent richting de bal. Ghiţescu speelt de bal door. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Playboyteam 0:1

19e minuut.
Sybis met een sublieme pass. bin Meri met een sublieme pass. Colli is nu in balbezit. Cambria onderschept slim de pass. Cambria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Massariol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beckovský met een snelle inworp. Walcott rent richting de bal. Walcott geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Budka probeert naar een medespeler te passen. Beckovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckovský geeft een lange en hoge pass. Ferré springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Playboyteam 0:2

42e minuut.
Colli is nu in balbezit. Sybis begaat een overtreding. Colli raakt geblesseerd tijdens het duel. Colli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré schiet op doel. Tela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 58%, Playboyteam 42%.
ASD Rizziconi Calcio - Playboyteam 0:2

53e minuut.
Donelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budka met de inworp. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Ideker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sybis. Sybis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Guijarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro passt de bal met de wreef. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Tela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Rizziconi Calcio - Playboyteam 0:3

62e minuut.
Albutavičius is nu in balbezit. Albutavičius geeft een hoge lob. Budka kopt de bal weg. Ferré heeft problemen om de bal te vangen. Ferré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Budka verovert de bal door een tackle van achteren. Budka met een sublieme pass. Christiansson is nu in balbezit. Christiansson haalt uit met een fantastische trap. Wolff werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belluccio komt het veld opgelopen. Ehmke komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionata komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Massariol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buarque de bal. Sybis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sybis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Polloni is nu in balbezit. Polloni geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beckovský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferré krijgt zijn hoofd ertegen. Tela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ferré kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghiţescu de bal. Bloquel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bloquel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Ideker probeert de bal met de borst te controleren. Ideker passt de bal met de wreef. Ionata verovert de bal door een tackle van achteren. Ferré rent richting de bal. Ferré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Rizziconi Calcio 55%, Playboyteam 45%.
ASD Rizziconi Calcio - Playboyteam 0:3