Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calcio spettacolo Effeciinternazionale
4-3-3 magic Tactiek giù
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


17e minuut.
Talevi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krasicki komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kljajević verovert de bal door een tackle van achteren. Kljajević met een sublieme pass. Patalan speelt de bal door. Lombroso rent richting de bal. Lombroso haalt uit met een fantastische trap. Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych passt de bal in één keer door. Lombroso rent richting de bal. Lombroso haalt uit met een fantastische trap. Krasicki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Valero niet meer kan verder spelen. Wysogląd komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Patalan probeert de bal met de borst te controleren. Patalan geeft een hoge lob. Školjarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd is nu in balbezit. Klungelig pakt Uribe de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 30%, Effeciinternazionale 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
calcio spettacolo - Effeciinternazionale 0:0

46e minuut.
Gackenheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackenheimer speelt de bal door. Piava heeft problemen om de bal te vangen. Butt is nu in balbezit. Butt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Patalan verovert de bal door een tackle van achteren. Patalan passt de bal met de wreef. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso haalt uit met een fantastische trap. Wysogląd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gackenheimer passt de bal in één keer door. Kljajević is nu in balbezit. Kljajević passt de bal met de wreef. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Patalan rent richting de bal. Patalan passt de bal zonder na te denken. Gackenheimer speelt de bal door. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Alegre geeft de bal voor. Zhulavskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - Effeciinternazionale 0:1

75e minuut.
Podgornik speelt de bal door. Butt rent richting de bal. Piava begaat een overtreding. Piava krijgt een gele kaart. Butt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ren neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Armani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Alegre speelt de bal door. Butt is nu in balbezit. Gackenheimer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gackenheimer krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gackenheimer is nu in balbezit. Gackenheimer passt de bal met de wreef. Lombroso rent richting de bal. Kljajević rent richting de bal. Kljajević haalt uit met een fantastische trap. Wysogląd bokst de bal weg. Klungelig pakt Nordback de bal. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 30%, Effeciinternazionale 70%.
calcio spettacolo - Effeciinternazionale 0:1