Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
partenope79 Borealis
undici Tactiek new3
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Banan speelt de bal door. Révay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyczko. Nyczko krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Aguico passt de bal zonder na te denken. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona passt de bal in één keer door. Révay rent richting de bal. Révay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Anđelinović probeert naar een medespeler te passen. Ioaniţescu met een sublieme pass. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - Borealis 1:0

13e minuut.
Aguico rent richting de bal. Tokarz begaat een overtreding. Aguico raakt geblesseerd tijdens het duel. Man Lung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguico springt en kopt de bal. Viscontini bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vona met de inworp. Daar is Banan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banan probeert naar een medespeler te passen. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
partenope79 - Borealis 1:1

25e minuut.
Aguico is nu in balbezit. Man Lung rent richting de bal. Man Lung passt de bal met de wreef. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: partenope79 50%, Borealis 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
partenope79 - Borealis 1:1

60e minuut.
Ioaniţescu rent richting de bal. bin Mohd Yassin verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung rent richting de bal. Man Lung geeft een hoge lob. Aguico rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nyczko is nu in balbezit. Nyczko probeert naar een medespeler te passen. Aguico is nu in balbezit. Aguico draait met de bal, schiet en ... Viscontini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - Borealis 2:1

72e minuut.
Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras passt de bal zonder na te denken. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - Borealis 3:1

73e minuut.
Ioaniţescu is nu in balbezit. Nyczko met een sublieme pass. Avar onderschept slim de pass. Lanaras rent richting de bal. Lanaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vandeweghe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioaniţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nyczko is nu in balbezit. Nyczko passt de bal in één keer door. Aguico is nu in balbezit. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - Borealis 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: partenope79 41%, Borealis 59%.
partenope79 - Borealis 4:1