Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bubu dj Real 11 United
bubu 442 Tactiek 352DL
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 45.7
adequate Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dreveňak met een snelle inworp. Koszyc geeft een lange en hoge pass. Paal!

12e minuut.
Misischia is nu in balbezit. Linhares onderschept slim de pass. Linhares met een sublieme pass. Tore rent richting de bal. Tore haalt uit met een fantastische trap. Filosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Linhares met een sublieme pass. Tore is nu in balbezit. Jianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jianu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linhares met de inworp. Balanchivadze geeft een hoge lob. Tore krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Rotsaert de bal onder controle te krijgen. Filosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Madior geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balanchivadze met de inworp. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu dj 67%, Real 11 United 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bubu dj - Real 11 United 0:0

48e minuut.
Balanchivadze is nu in balbezit. Balanchivadze passt de bal met de wreef. Madior heeft problemen om de bal te vangen. Tore rent richting de bal. Tore draait met de bal, schiet en ... Filosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tore onderschept slim de pass. Linhares is nu in balbezit. Tore rent richting de bal. Tore schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Koszyc speelt de bal door. Tore is nu in balbezit. Tore passt de bal zonder na te denken. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tore is nu in balbezit. Tore geeft de bal voor. Rejmer rent richting de bal. Rejmer haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Paternostro kopt de bal weg. Dreveňak met een sublieme pass. Rejmer heeft problemen om de bal te vangen. Dreveňak is nu in balbezit. Dreveňak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu dj 61%, Real 11 United 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bubu dj - Real 11 United 0:0