Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Paradiso partenope79
442 2016 Tactiek undici
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
45.7 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Aguico is nu in balbezit. Kukiełka is nu in balbezit. Aufiero verovert de bal door een tackle van achteren. Aguico is nu in balbezit. Aguico schiet op doel. Fengjiao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Neretljak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kukiełka de bal. Aufiero speelt de bal door. Aguico controleert de bal met de borst. Aguico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Neretljak passt de bal zonder na te denken. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung passt de bal in één keer door. Aguico heeft problemen om de bal te vangen. Aguico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - partenope79 0:1

16e minuut.
Aguico onderschept slim de pass. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak passt de bal in één keer door. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - partenope79 0:2

24e minuut.
Jędykiwiecz heeft problemen om de bal te vangen. Man Lung is nu in balbezit. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aufiero de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Campanella is nu in balbezit. Valdboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella onderschept slim de pass. Campanella schiet op doel. Bizera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Collodi heeft problemen om de bal te vangen. Collodi geeft de bal voor. Campanella rent richting de bal. Campanella haalt uit met een fantastische trap. Bizera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - partenope79 1:2

41e minuut.
Dimattia probeert de bal aan de voet te houden. Andrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewski geeft een hoge lob. Campanella is nu in balbezit. Campanella draait met de bal, schiet en ... Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Neretljak passt de bal in één keer door. Aguico is nu in balbezit. Man Lung probeert naar een medespeler te passen. Aufiero rent richting de bal. Aufiero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Campanella heeft problemen om de bal te vangen. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero draait met de bal, schiet en ... Fengjiao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Paradiso 56%, partenope79 44%.
Costa Paradiso - partenope79 1:2

46e minuut.
Man Lung probeert naar een medespeler te passen. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico is nu in balbezit. Kukiełka onderschept slim de pass. Aufiero verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero is nu in balbezit. Aufiero schiet op doel. Fengjiao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Man Lung passt de bal zonder na te denken. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Aufiero rent richting de bal. Aufiero schiet op doel. Fengjiao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Neretljak onderschept slim de pass. Neretljak passt de bal met de wreef. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico haalt uit met een fantastische trap. Fengjiao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - partenope79 1:3

68e minuut.
Man Lung passt de bal met de wreef. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico passt de bal in één keer door. Aufiero rent richting de bal. Aufiero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Valdboim rent richting de bal. Valdboim passt de bal in één keer door. Jamułecki is nu in balbezit. Fierro onderschept slim de pass. Fierro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tański bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Man Lung probeert naar een medespeler te passen. Aguico is nu in balbezit. Aguico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aufiero is nu in balbezit. Man Lung rent richting de bal. Man Lung geeft de bal voor. Aguico is nu in balbezit. Aguico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Dimattia de bal. Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz passt de bal zonder na te denken. Campanella is nu in balbezit. Campanella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jamułecki met de inworp. Neretljak is nu in balbezit. Neretljak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aguico de bal. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Paradiso 55%, partenope79 45%.
Costa Paradiso - partenope79 1:3