Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bubu dj Materdei
bubu 442 Tactiek 442ae
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 34.6
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Zoppi de bal. Wałeczek is nu in balbezit. Zoppi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zoppi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Faltoso onderschept slim de pass. Drożdżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. Mysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Paternostro speelt de bal door. Zoppi rent richting de bal. Zoppi speelt de bal door. Paternostro heeft problemen om de bal te vangen. Paternostro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu dj 45%, Materdei 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bubu dj - Materdei 0:0

46e minuut.
Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete rent richting de bal. Jianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chivulete moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chivulete kan niet meer verder spelen. De Angelis komt het veld opgelopen. Zegarliński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński passt de bal zonder na te denken. De Angelis is nu in balbezit. De Angelis draait met de bal, schiet en ... Filosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu dj - Materdei 0:1

63e minuut.
Macii geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misischia met de inworp. Paternostro is nu in balbezit. Paternostro geeft een lange en hoge pass. Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Paternostro probeert naar een medespeler te passen. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Illés krijgt een gele kaart. Faltoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Jianu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lasterowicz geeft de bal voor. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia passt de bal zonder na te denken. Saenz is nu in balbezit. Saenz schiet op doel. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Paternostro speelt de bal door. Zoppi is nu in balbezit. Zoppi passt de bal zonder na te denken. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bubu dj - Materdei 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu dj 47%, Materdei 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bubu dj - Materdei 1:1