Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bubu dj Borealis
bubu 442 Tactiek new3
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Misischia rent richting de bal. Gesualdo verovert de bal door een tackle van achteren. Gesualdo probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu dj - Borealis 0:1

15e minuut.
Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán speelt de bal door. Vandeweghe met een sublieme pass. Tavacı rent richting de bal. Tavacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoppi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saenz. Saenz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz onderschept slim de pass. Tokarz speelt de bal door. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Zoppi geeft een hoge lob. Inworp. Vandeweghe met een snelle inworp. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu dj 63%, Borealis 37%.
bubu dj - Borealis 0:1

50e minuut.
Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar geeft een lange en hoge pass. Palacios San Millán kopt de bal weg. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı schiet op doel. Filosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cucurullo geeft een hoge lob. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı haalt uit met een fantastische trap. Filosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Filosi niet meer kan verder spelen. Argyris komt het veld opgelopen. Gesualdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Argyris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Cucurullo geeft de bal voor. Rotsaert heeft problemen om de bal te vangen. Palacios San Millán speelt de bal door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel. Argyris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gialanella speelt de bal door. Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Argyris bokst de bal weg.

67e minuut.
Palacios San Millán speelt de bal door. Wilkinson is nu in balbezit. Tavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tavacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu dj - Borealis 0:2

68e minuut.
Gialanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeweghe rent richting de bal. Vandeweghe passt de bal in één keer door. Tavacı rent richting de bal. Tavacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Paternostro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz onderschept slim de pass. Tokarz speelt de bal door. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vandeweghe met een snelle inworp. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tavacı de bal onder controle te krijgen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Entkowski is nu in balbezit. Entkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Madior met een snelle inworp. Misischia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gesualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesualdo passt de bal zonder na te denken. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel. Argyris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu dj 72%, Borealis 28%.
bubu dj - Borealis 0:2