Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United Costa Paradiso
352DL Tactiek 442 2016
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten good
average Passen average
solid Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dreveňak met een snelle inworp. Dimattia rent richting de bal. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Balanchivadze geeft een lange en hoge pass. Rejmer kopt de bal weg. Koszyc rent richting de bal. Rejmer rent richting de bal. Rejmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Costa Paradiso 1:0

9e minuut.
Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędykiwiecz. Tore raakt geblesseerd tijdens het duel. Linhares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tore de bal. Tore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Costa Paradiso 2:0

14e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Kutanjac onderschept slim de pass. Kutanjac geeft een lange en hoge pass. Tore rent richting de bal. Tore haalt uit met een fantastische trap. Fengjiao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Koszyc met een sublieme pass. Tore probeert de bal aan de voet te houden. Tore passt de bal in één keer door. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Dimattia rent richting de bal. Dimattia passt de bal met de wreef. Campanella rent richting de bal. Campanella haalt uit met een fantastische trap. Moreau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Costa Paradiso 2:1

36e minuut.
Fierro rent richting de bal. Szajdel is nu in balbezit. Linhares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Linhares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 50%, Costa Paradiso 50%.
Real 11 United - Costa Paradiso 2:1

64e minuut.
Collodi met de inworp. Linhares probeert naar een medespeler te passen. Balanchivadze met een sublieme pass. Zálešňák rent richting de bal. Zálešňák geeft een hoge lob. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares passt de bal zonder na te denken. Tore rent richting de bal. Tore schiet op doel. Fengjiao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Costa Paradiso 3:1

70e minuut.
Dreveňak rent richting de bal. Dreveňak probeert naar een medespeler te passen. Rejmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Costa Paradiso 4:1

72e minuut.
Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Zálešňák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tore is nu in balbezit. Tore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Collodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Collodi geeft een hoge lob. Campanella is nu in balbezit. Campanella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dimattia met een sublieme pass. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dimattia neemt de hoekschop. Campanella maakt een snoekduik en kopt de bal. Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fierro rent richting de bal. Fierro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Costa Paradiso 4:2

83e minuut.
Collodi probeert de bal met de borst te controleren. Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Đức Anh is nu in balbezit. Campanella onderschept slim de pass. Campanella haalt uit met een fantastische trap. Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Dreveňak rent richting de bal. Andrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Andrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 54%, Costa Paradiso 46%.
Real 11 United - Costa Paradiso 4:2