Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
partenope79 bubu dj
undici Tactiek bubu 442
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 38
incredible Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Aguico rent richting de bal. Aufiero is nu in balbezit. Met opzet legt Faltoso zijn tegenspeler op de grond. Faltoso krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Aufiero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badaczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguico kopt de bal weg. Aufiero is nu in balbezit. Aufiero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Jamułecki met een snelle inworp. Neretljak met een sublieme pass. Aufiero probeert naar een medespeler te passen. Aguico is nu in balbezit. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Saenz passt de bal zonder na te denken. Paternostro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neretljak met een sublieme pass. Aguico is nu in balbezit. Aguico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gialanella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Man Lung speelt de bal door. Aguico rent richting de bal. Aguico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski passt de bal zonder na te denken. Aguico speelt de bal door. Aufiero is nu in balbezit. Aufiero schiet op doel. Filosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu geeft een hoge lob. Aufiero rent richting de bal. Aufiero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Neretljak passt de bal in één keer door. Rotsaert rent richting de bal. Aufiero verovert de bal door een tackle van achteren. Aufiero schiet op doel. Filosi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rotsaert kopt de bal weg. Daar is Neretljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neretljak speelt de bal door. Aguico is nu in balbezit. Aguico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neretljak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aufiero krijgt zijn hoofd ertegen. Filosi bokst de bal weg.

21e minuut.
Inworp. Neretljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Lung geeft een lange en hoge pass. Aufiero maakt een snoekduik en kopt de bal. Filosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 1:0

23e minuut.
Aguico is nu in balbezit. Aguico probeert naar een medespeler te passen. Ioaniţescu met een sublieme pass. Aguico rent richting de bal. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zoppi is nu in balbezit. Man Lung onderschept slim de pass. Man Lung passt de bal met de wreef. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero draait met de bal, schiet en ... Filosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero passt de bal met de wreef. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Badaczewski kopt de bal weg. Man Lung rent richting de bal. Man Lung probeert naar een medespeler te passen. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 2:0

36e minuut.
Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Neretljak de bal. Neretljak passt de bal in één keer door. Aufiero rent richting de bal. Aufiero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Man Lung met een sublieme pass. Daar is Ioaniţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rotsaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero draait met de bal, schiet en ... Filosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: partenope79 34%, bubu dj 66%.
partenope79 - bubu dj 2:0

47e minuut.
Doeltrap. Filosi trapt de bal weg. Man Lung kopt de bal weg. Aufiero rent richting de bal. Aufiero schiet op doel. Filosi bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neretljak met een snelle inworp. Man Lung is nu in balbezit. Man Lung geeft een hoge lob. Aufiero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 3:0

53e minuut.
Inworp. Neretljak met een snelle inworp. Man Lung rent richting de bal. Man Lung geeft een hoge lob. Aguico maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 4:0

55e minuut.
Badaczewski passt de bal zonder na te denken. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero schiet op doel. Filosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 5:0

57e minuut.
Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aufiero de bal. Aufiero draait met de bal, schiet en ... Filosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Madior geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioaniţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Lung geeft de bal voor. Aufiero springt en kopt de bal. Filosi bokst de bal weg. Klungelig pakt Rotsaert de bal. Aguico is nu in balbezit. Aguico draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 6:0

62e minuut.
Wilkinson probeert naar een medespeler te passen. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aufiero de bal. Aufiero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Paternostro de bal onder controle te krijgen. Zabaleta met een sublieme pass. Aufiero rent richting de bal. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Filosi met een harde bal richting middenveld. Neretljak kopt de bal weg. Daar is Aguico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neretljak met een snelle inworp. Man Lung geeft een lange en hoge pass. Aufiero krijgt zijn hoofd ertegen. Filosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 7:0

67e minuut.
Faltoso rent richting de bal. Aguico onderschept slim de pass. Aguico met een sublieme pass. Aufiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufiero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ioaniţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung passt de bal zonder na te denken. Daar is Aguico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Aguico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoppi rent richting de bal. Aguico verovert de bal door een tackle van achteren. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 8:0

77e minuut.
Klungelig pakt Aufiero de bal. Aufiero speelt de bal door. Man Lung speelt de bal door. Aguico is nu in balbezit. Aguico draait met de bal, schiet en ... Filosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 9:0

78e minuut.
Man Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Lung met een sublieme pass. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguico onderschept slim de pass. Aguico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 10:0

80e minuut.
Aufiero heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson is nu in balbezit. Aufiero verovert de bal door een tackle van achteren. Aufiero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 11:0

82e minuut.
Valdboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdboim passt de bal met de wreef. Aufiero rent richting de bal. Aufiero schiet op doel. Filosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
partenope79 - bubu dj 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: partenope79 17%, bubu dj 83%.
partenope79 - bubu dj 12:0