Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix A.C. Le Aquile
ctd Tactiek 2020
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kačašvinský met een snelle inworp. Pír is nu in balbezit. Pír geeft de bal voor. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Dokuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węglarz. Hejmej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster probeert naar een medespeler te passen. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel. Dokuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 0:1

24e minuut.
Płomiński is nu in balbezit. Douis onderschept slim de pass. Douis geeft een hoge lob. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Dokuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Płomiński probeert de bal aan de voet te houden. Foster probeert naar een medespeler te passen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel. Dokuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 0:2

29e minuut.
Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pír bereikt de bal nog maar net als eerste. Pír met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kačašvinský verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Stevanelli zijn tegenspeler op de grond. Kačašvinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kačašvinský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 68%, Le Aquile 32%.
Felix A.C. - Le Aquile 0:2

57e minuut.
Kačašvinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pír met een sublieme pass. Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský geeft een hoge lob. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foster zal de hoekschop nemen. Węglarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Dokuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hejmej kopt de bal weg. Polo heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster geeft een hoge lob. Stevanelli kopt de bal weg. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karagiannis de bal. Karagiannis passt de bal met de wreef. Węglarz rent richting de bal. Węglarz schiet op doel. Dokuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský passt de bal met de wreef. Stevanelli is nu in balbezit. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka schiet op doel. Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 0:3

68e minuut.
Montoya passt de bal zonder na te denken. Peralta is nu in balbezit. Powałka maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Powałka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Powałka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Peralta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peralta met een snel genomen vrije trap. Altamiro controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foster. Foster krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Daar is Karagiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Dokuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 0:4

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kačašvinský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pír geeft een lange en hoge pass. Węglarz krijgt zijn hoofd ertegen. Dokuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 0:5

80e minuut.
Kačašvinský geeft een lange en hoge pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Dokuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 0:6

86e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peralta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stevanelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Le Aquile 1:6

90e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Stevanelli is nu in balbezit. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 66%, Le Aquile 34%.
Felix A.C. - Le Aquile 1:6