Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urano FC Roomba F.C.
check Tactiek 442
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Escalona passt de bal zonder na te denken. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov geeft de bal voor. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kammerer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer passt de bal met de wreef. Palmiotto speelt de bal door. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lupescu kopt de bal weg. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto geeft een lange en hoge pass. Kammerer maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Roomba F.C. 0:1

23e minuut.
Tırkaz rent richting de bal. Martín rent richting de bal. Martín passt de bal met de wreef. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić schiet op doel. Virtamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Herczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Roomba F.C. 0:2

41e minuut.
Martín heeft problemen om de bal te vangen. Martín passt de bal zonder na te denken. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Roomba F.C. 1:2

42e minuut.
Fustagno heeft problemen om de bal te vangen. Tırkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tırkaz de bal. Tırkaz schiet op doel. Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Roomba F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 37%, Roomba F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Roomba F.C. 2:2

47e minuut.
Kistemaker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžipašić controleert de bal met de borst. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Virtamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Martín is nu in balbezit. Martín geeft de bal voor. Klungelig pakt Zulueta de bal. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Teodor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chanov met een snelle inworp. Hadžipašić controleert de bal met de borst. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Teodor speelt de bal door. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Virtamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Roomba F.C. 3:2

64e minuut.
Zainudin is nu in balbezit. Tırkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tırkaz met een sublieme pass. Hadžipašić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Roomba F.C. 4:2

74e minuut.
Escalona probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zainudin. Zainudin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tırkaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escalona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zulueta kopt de bal weg. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto geeft een hoge lob. Ferlita krijgt zijn hoofd ertegen. Sczepiński bokst de bal weg.

77e minuut.
Kammerer rent richting de bal. Hetman onderschept slim de pass. Hetman speelt de bal door. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tırkaz is nu in balbezit. Fustagno rent richting de bal. Tırkaz onderschept slim de pass. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Virtamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Kammerer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu rent richting de bal. Met opzet legt Kammerer zijn tegenspeler op de grond. Kammerer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 37%, Roomba F.C. 63%.
Urano FC - Roomba F.C. 4:2