Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. Urano FC
442 Tactiek check
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Zulueta passt de bal met de wreef. Thorn met een sublieme pass. Zainudin probeert naar een medespeler te passen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer schiet op doel. Sczepiński bokst de bal weg.

9e minuut.
Eklemović met een sublieme pass. Klungelig pakt Escalona de bal. Escalona passt de bal in één keer door. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Urano FC 0:1

12e minuut.
Zulueta passt de bal in één keer door. Eklemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Eklemović passt de bal met de wreef. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Virtamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Fustagno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eklemović met de inworp. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lupescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palmiotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer geeft de bal voor. Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zainudin heeft problemen om de bal te vangen. Zainudin geeft een lange en hoge pass. Kammerer kopt de bal weg. Walraeve is nu in balbezit. Walraeve schiet op doel. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Walraeve maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayata onderschept slim de pass. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Kammerer maakt een snoekduik en kopt de bal. Sczepiński bokst de bal weg.

40e minuut.
Chanov verovert de bal door een tackle van achteren. Chanov passt de bal zonder na te denken. Zulueta verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Matos de bal. Matos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Zulueta de bal onder controle te krijgen. Escalona met een sublieme pass. Chanov geeft een lange en hoge pass. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 48%, Urano FC 52%.
Roomba F.C. - Urano FC 0:1

51e minuut.
Pulina verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer rent richting de bal. Zainudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Eklemović rent richting de bal. Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Fustagno heeft problemen om de bal te vangen. Fustagno geeft de bal voor. Kammerer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chanov speelt de bal door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulina krijgt een gele kaart. Tırkaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Matos neemt zijn aanloop. Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Urano FC 0:2

70e minuut.
Inworp. Egressy komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Eklemović passt de bal met de wreef. Zainudin is nu in balbezit. Escalona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escalona krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Fustagno passt de bal zonder na te denken. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal in één keer door. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Urano FC 1:2

83e minuut.
Ayata geeft de bal voor. Kistemaker rent richting de bal. Egressy onderschept slim de pass. Egressy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Urano FC 1:3

87e minuut.
Eklemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Eklemović geeft een lange en hoge pass. Kistemaker kopt de bal weg. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 53%, Urano FC 47%.
Roomba F.C. - Urano FC 1:3