Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pagoda niccolò
wing Tactiek fulmine
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
39.8 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Tabanyan kan de bal niet met de borst controleren. Tabanyan passt de bal zonder na te denken. Karanka rent richting de bal. Karanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - niccolò 1:0

19e minuut.
Solís rent richting de bal. Solís speelt de bal door. Klungelig pakt Spreng de bal. Spreng geeft een lange en hoge pass. Bonev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Perlai verovert de bal door een tackle van achteren. Perlai probeert naar een medespeler te passen. Spreng rent richting de bal. Spreng geeft een lange en hoge pass. Corpataux springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuboszek geeft een lange en hoge pass. Grigoraş heeft problemen om de bal te vangen. Grigoraş geeft de bal voor. Bonev springt en kopt de bal. Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pagoda - niccolò 1:1

32e minuut.
Dydek passt de bal zonder na te denken. Solís met een sublieme pass. Spreng is nu in balbezit. Spreng geeft een lange en hoge pass. Corpataux springt en kopt de bal. Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Perlai is nu in balbezit. Solís rent richting de bal. Solís probeert naar een medespeler te passen. Spreng is nu in balbezit. Spreng geeft de bal voor. Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kuboszek onderschept slim de pass. Kuboszek probeert naar een medespeler te passen. Spreng bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreng geeft een hoge lob. Grigoraş kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Yağan passt de bal met de wreef. Zoliborz rent richting de bal. Zoliborz speelt de bal door. Karanka is nu in balbezit. Karanka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Šarec verovert de bal door een tackle van achteren. Šarec probeert naar een medespeler te passen. Diamandi rent richting de bal. Karanka verovert de bal door een tackle van achteren. Karanka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Šarec is nu in balbezit. Šarec passt de bal in één keer door. Daar is Karanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karanka schiet op doel. Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - niccolò 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 69%, niccolò 31%.
Pagoda - niccolò 2:1

51e minuut.
Zoliborz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spreng. Zoliborz raakt geblesseerd tijdens het duel. Yağan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karanka is nu in balbezit. Karanka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Grigoraş kopt de bal weg. Zamanlı rent richting de bal. Zamanlı passt de bal in één keer door. Bonev heeft problemen om de bal te vangen. Bonev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karanka heeft problemen om de bal te vangen. Zoliborz is nu in balbezit. Dydek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoliborz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zoliborz kan niet meer verder spelen. Zabawa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Spreng rent richting de bal. Spreng geeft de bal voor. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pagoda - niccolò 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 63%, niccolò 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pagoda - niccolò 2:2