Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Aquile Manbassa
2020 Tactiek Nuovo 4 3 3
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel. Todorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis schiet op doel. Todorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Manbassa 1:0

23e minuut.
Acemi kopt de bal weg. Daar is Atzrodt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszczyszyn met een sublieme pass. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Todorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu geeft een hoge lob. Acemi is nu in balbezit. Acemi schiet op doel. Giori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Aquile - Manbassa 1:1

30e minuut.
Nicolo speelt de bal door. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn begaat een overtreding. Atzrodt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Atzrodt kan niet meer verder spelen. Ostoja komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nicolo passt de bal zonder na te denken. Irarrázabal heeft problemen om de bal te vangen. Irarrázabal passt de bal met de wreef. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Acemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Pír onderschept slim de pass. Pír passt de bal met de wreef. Czerbniak onderschept slim de pass. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Węglarz rent richting de bal. Węglarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Manbassa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 50%, Manbassa 50%.
Le Aquile - Manbassa 2:1

49e minuut.
Irarrázabal probeert naar een medespeler te passen. Ostoja is nu in balbezit. Nicolo probeert naar een medespeler te passen. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Douis rent richting de bal. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi schiet op doel. Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Czerbniak kopt de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster probeert naar een medespeler te passen. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Acemi rent richting de bal. Acemi schiet op doel. Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Aquile - Manbassa 2:2

84e minuut.
Douis bereikt de bal nog maar net als eerste. Douis geeft de bal voor. Agius kopt de bal weg. Acemi rent richting de bal. Acemi schiet op doel. Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 55%, Manbassa 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Le Aquile - Manbassa 2:2