Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix A.C. FORZANAPOLI
ctd Tactiek napoli3
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
53.2 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gacuś met een sublieme pass. Keskoja rent richting de bal. Tsakiroglou rent richting de bal. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pöllinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardan speelt de bal door. Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gacuś rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - FORZANAPOLI 0:1

12e minuut.
Stevanelli geeft de bal voor. Inworp. Roselli met een snelle inworp. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gacuś krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Visegrádi de bal onder controle te krijgen. Tsakiroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - FORZANAPOLI 0:2

32e minuut.
Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Tsakiroglou is nu in balbezit. Tsakiroglou probeert naar een medespeler te passen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Dokuz bokst de bal weg.

34e minuut.
Tsakiroglou speelt de bal door. Keskoja rent richting de bal. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel. Dokuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tsakiroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou passt de bal met de wreef. Pöllinger heeft problemen om de bal te vangen. Pöllinger geeft een lange en hoge pass. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Gacuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakiroglou rent richting de bal. Uztaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uztaş krijgt een gele kaart. Tsakiroglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardan komt bij de bal en schiet. Dokuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - FORZANAPOLI 0:3

40e minuut.
Inworp. Roselli met de inworp. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel. Dokuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - FORZANAPOLI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 65%, FORZANAPOLI 35%.
Felix A.C. - FORZANAPOLI 0:4

49e minuut.
Stevanelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roselli met een snelle inworp. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mardan geeft een hoge lob. Uztaş heeft problemen om de bal te vangen. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou is nu in balbezit. Tsakiroglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Langosz geeft een lange en hoge pass. Gacuś probeert de bal met de borst te controleren. Gacuś speelt de bal door. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roselli geeft een lange en hoge pass. Dokuz probeert naar een medespeler te passen. Pöllinger is nu in balbezit. Pöllinger geeft de bal voor. Keskoja kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kotlarski verovert de bal door een tackle van achteren. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński probeert naar een medespeler te passen. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak draait met de bal, schiet en ... Tănase werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - FORZANAPOLI 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 60%, FORZANAPOLI 40%.
Felix A.C. - FORZANAPOLI 1:4