Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI Felix A.C.
napoli3 Tactiek ctd
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 52.5
formidabel Schieten solide
uitmuntend Passen goed
uitmuntend Verdedigen solide


1e minuut.
Pöllinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Mardan de bal. Mardan met een sublieme pass. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 1:0

5e minuut.
Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz geeft een hoge lob. Gacuś kopt de bal weg. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Dokuz bokst de bal weg.

7e minuut.
Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger geeft de bal voor. Daar is Uztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 2:0

10e minuut.
Gacuś rent richting de bal. Gacuś passt de bal in één keer door. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 3:0

13e minuut.
Mardan onderschept slim de pass. Mardan met een sublieme pass. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś heeft problemen om de bal te vangen. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Dokuz bokst de bal weg.

16e minuut.
Montoya rent richting de bal. van de Kasteele onderschept slim de pass. van de Kasteele geeft een hoge lob. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Langosz verovert de bal door een tackle van achteren. Langosz geeft een hoge lob. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś schiet op doel. Dokuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 4:0

23e minuut.
Tsakiroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou probeert naar een medespeler te passen. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz rent richting de bal. Górnicz schiet op doel. Dokuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Dokuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tsakiroglou rent richting de bal. Peralta onderschept slim de pass. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel. Chatziargyris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
van de Kasteele onderschept slim de pass. van de Kasteele geeft een hoge lob. Daar is Uztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tsakiroglou passt de bal zonder na te denken. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz passt de bal in één keer door. Pöllinger is nu in balbezit. Pöllinger geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pöllinger met een snelle inworp. Polo is nu in balbezit. Gacuś onderschept slim de pass. Gacuś geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 5:0

40e minuut.
Gacuś is nu in balbezit. Gacuś passt de bal met de wreef. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 6:0

41e minuut.
Stevanelli geeft een hoge lob. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja geeft een hoge lob. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 34%, Felix A.C. 66%.
FORZANAPOLI - Felix A.C. 6:0

55e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Polo rent richting de bal. Górnicz onderschept slim de pass. Gacuś rent richting de bal. Gacuś schiet op doel. Dokuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gacuś onderschept slim de pass. Gacuś geeft een lange en hoge pass. Daar is Stevanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 7:0

58e minuut.
Visegrádi onderschept slim de pass. Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz passt de bal in één keer door. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Tsakiroglou met de inworp. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Felix A.C. 8:0

68e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal in één keer door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Dokuz bokst de bal weg.

70e minuut.
Langosz onderschept slim de pass. Tsakiroglou is nu in balbezit. Peralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peralta krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Visegrádi onderschept slim de pass. Górnicz rent richting de bal. Visegrádi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visegrádi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Visegrádi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tsakiroglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Goszczyński is nu in balbezit. Pöllinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pöllinger met een sublieme pass. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Górnicz probeert naar een medespeler te passen. Gacuś is nu in balbezit. Uztaş begaat een overtreding. Gacuś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Górnicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 35%, Felix A.C. 65%.
FORZANAPOLI - Felix A.C. 8:0