Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. Pagoda
442 Tactiek wing
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52.2 gemiddelde waardering 43
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve probeert naar een medespeler te passen. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler geeft een hoge lob. Kammerer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu geeft de bal voor. Rüssler kopt de bal weg. Walraeve rent richting de bal. Walraeve draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler passt de bal met de wreef. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi geeft een hoge lob. Walraeve springt en kopt de bal. Bogarde bokst de bal weg. Kammerer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rüssler rent richting de bal. Rüssler probeert naar een medespeler te passen. Lucescu is nu in balbezit. Walraeve onderschept slim de pass. Walraeve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Fontes met een snelle inworp. Tabanyan met een sublieme pass. Karanka rent richting de bal. Karanka haalt uit met een fantastische trap. Virtamo bokst de bal weg.

28e minuut.
Buscemi geeft de bal voor. Walraeve kopt de bal weg. Fontes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pulina kopt de bal weg. Yağan geeft een lange en hoge pass. Karanka rent richting de bal. Karanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Pagoda 0:1

38e minuut.
Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto passt de bal met de wreef. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Marcyjański speelt de bal door. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto met een sublieme pass. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer schiet op doel. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 36%, Pagoda 64%.
Roomba F.C. - Pagoda 0:1

52e minuut.
Walraeve probeert de bal met de borst te controleren. Marcyjański is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walraeve. Walraeve krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gorun rent richting de bal. Rüssler met een sublieme pass. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi geeft een lange en hoge pass. Walraeve maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogarde bokst de bal weg.

62e minuut.
Magee kopt de bal weg. Šarec probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fustagno met een snelle inworp. Buscemi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roomba F.C. - Pagoda 1:1

66e minuut.
Rüssler rent richting de bal. Rüssler met een sublieme pass. Walraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walraeve haalt uit met een fantastische trap. Bogarde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Buscemi is nu in balbezit. Buscemi probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto speelt de bal door. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kistemaker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yağan met een snelle inworp. Zoliborz is nu in balbezit. Zoliborz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rüssler is nu in balbezit. Rüssler speelt de bal door. Klungelig pakt Buscemi de bal. Buscemi draait met de bal, schiet en ... Lucescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kistemaker geeft een hoge lob. Zoliborz is nu in balbezit. Karanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoliborz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoliborz haalt uit met een fantastische trap. Virtamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Yağan onderschept slim de pass. Zoliborz is nu in balbezit. Met opzet legt Rüssler zijn tegenspeler op de grond. Rüssler is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 39%, Pagoda 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roomba F.C. - Pagoda 1:1