Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urano FC niccolò
check Tactiek fulmine
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuboată rent richting de bal. Bonev is nu in balbezit. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bonev heeft problemen om de bal te vangen. van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís is nu in balbezit. Chanov verovert de bal door een tackle van achteren. Chanov geeft de bal voor. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Perlai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matos kopt de bal weg. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz onderschept slim de pass. Tırkaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - niccolò 1:0

30e minuut.
Ayata passt de bal in één keer door. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal zonder na te denken. Bonev rent richting de bal. Bonev haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Escalona rent richting de bal. Escalona passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Diamandi de bal. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 50%, niccolò 50%.
Urano FC - niccolò 1:0

48e minuut.
Chanov probeert naar een medespeler te passen. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuboszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spreng de bal. Spreng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pederneiras verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Perlai probeert naar een medespeler te passen. Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată passt de bal zonder na te denken. Bonev is nu in balbezit. Bonev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - niccolò 1:1

58e minuut.
Thorn speelt de bal door. Tırkaz probeert naar een medespeler te passen. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - niccolò 2:1

58e minuut.
Ciuboată raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saramet komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuboszek de bal onder controle te krijgen. Escalona kopt de bal weg. Tırkaz is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kuboszek passt de bal met de wreef. Solís met een sublieme pass. Spreng rent richting de bal. Spreng geeft de bal voor. Bonev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Egressy komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bonev speelt de bal door. Spreng rent richting de bal. Spreng speelt de bal door. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Thorn passt de bal met de wreef. Escalona probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - niccolò 3:1

89e minuut.
Zamanlı geeft een lange en hoge pass. van Leeuwen kan de bal niet met de borst controleren. Saramet onderschept slim de pass. Bonev is nu in balbezit. Bonev draait met de bal, schiet en ... Sczepiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 53%, niccolò 47%.
Urano FC - niccolò 3:1