Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manbassa Felix A.C.
Nuovo 4 3 3 Tactiek ctd
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 52.2
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


29e minuut.
Czerbniak met een sublieme pass. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerbniak krijgt een gele kaart. Montoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płomiński met een snel genomen vrije trap. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Montoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Irarrázabal is nu in balbezit. Potiguar speelt de bal door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 1:0

35e minuut.
Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi passt de bal in één keer door. Irarrázabal probeert naar een medespeler te passen. Potiguar is nu in balbezit. Potiguar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Polo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Nicolo rent richting de bal. Nicolo geeft een hoge lob. Pavelescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 40%, Felix A.C. 60%.
Manbassa - Felix A.C. 1:0

47e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Uztaş is nu in balbezit. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 2:0

60e minuut.
Pavelescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Potiguar de bal. Visegrádi is nu in balbezit. Potiguar onderschept slim de pass. Potiguar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi is nu in balbezit. Acemi draait met de bal, schiet en ... Dokuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 3:0

69e minuut.
Nicolo met een sublieme pass. Daar is Acemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visegrádi krijgt een gele kaart. Acemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riverón wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riverón met een snelle inworp. Acemi probeert naar een medespeler te passen. Stevanelli rent richting de bal. Pavelescu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 4:0

73e minuut.
Predeanu met een sublieme pass. Irarrázabal met een sublieme pass. Pavelescu speelt de bal door. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 5:0

74e minuut.
Stevanelli speelt de bal door. Peralta met een sublieme pass. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 5:1

79e minuut.
Peralta passt de bal zonder na te denken. Płomiński rent richting de bal. Nicolo maakt een afschuwelijke overtreding. Nicolo krijgt een gele kaart. Płomiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Płomiński kan niet meer verder spelen. Ozera komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Riverón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Acemi de bal. Nicolo rent richting de bal. Nicolo schiet op doel. Dokuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 6:1

84e minuut.
Daar is Uztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi onderschept slim de pass. Acemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 7:1

86e minuut.
Stevanelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Czerbniak de bal onder controle te krijgen. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ... Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 7:2

90e minuut.
Riverón passt de bal zonder na te denken. Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Dokuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Felix A.C. 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 26%, Felix A.C. 74%.
Manbassa - Felix A.C. 8:2