Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix A.C. Manbassa
ctd Tactiek Nuovo 4 3 3
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 65
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Czerbniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerbniak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Stevanelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irarrázabal met de inworp. Raffaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffaglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Agius probeert naar een medespeler te passen. Goerlandt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irarrázabal. Irarrázabal krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Nicolo verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolo speelt de bal door. Pavelescu is nu in balbezit. Acemi rent richting de bal. Acemi haalt uit met een fantastische trap. Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt begaat een overtreding. Pavelescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pavelescu kan niet meer verder spelen. Atzrodt komt het veld opgelopen. Nicolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Acemi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Riverón probeert naar een medespeler te passen. Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irarrázabal met een sublieme pass. Acemi is nu in balbezit. Acemi schiet op doel. Dokuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Atzrodt heeft problemen om de bal te vangen. Goerlandt speelt de bal door. Peralta met een sublieme pass. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 65%, Manbassa 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Felix A.C. - Manbassa 0:0

58e minuut.
Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Polo passt de bal in één keer door. Ozera rent richting de bal. Riverón onderschept slim de pass. Klungelig pakt Riverón de bal. Riverón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón geeft een lange en hoge pass. Uztaş heeft problemen om de bal te vangen. Acemi is nu in balbezit. Acemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Visegrádi geeft een hoge lob. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grajdoł krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Acemi geeft een lange en hoge pass. Nicolo is nu in balbezit. Nicolo passt de bal in één keer door. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 68%, Manbassa 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Felix A.C. - Manbassa 0:0