Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. niccolò
442 Tactiek fulmine
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 54
very good Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Zulueta passt de bal in één keer door. Kammerer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuboszek. Kuboszek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Folea passt de bal in één keer door. Jaracz is nu in balbezit. Folea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Folea naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jaracz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fustagno met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zulueta onderschept slim de pass. Zulueta speelt de bal door. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Bonev heeft problemen om de bal te vangen. Zainudin rent richting de bal. Bonev onderschept slim de pass. Bonev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - niccolò 0:1

35e minuut.
Dydek kopt de bal weg. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto geeft een hoge lob. Kammerer rent richting de bal. Kammerer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roomba F.C. - niccolò 1:1

40e minuut.
Zulueta probeert naar een medespeler te passen. Jaracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz geeft een hoge lob. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel. Bojin bokst de bal weg.

44e minuut.
Kistemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto met een sublieme pass. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 40%, niccolò 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roomba F.C. - niccolò 1:1

48e minuut.
Fustagno geeft een lange en hoge pass. Herczyk rent richting de bal. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaracz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dydek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palmiotto met een snelle inworp. Jaracz rent richting de bal. Jaracz draait met de bal, schiet en ... Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zainudin geeft een lange en hoge pass. Palmiotto kopt de bal weg. Dydek is nu in balbezit. Jaracz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaracz schiet op doel. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - niccolò 2:1

74e minuut.
Chetcuti onderschept slim de pass. Chetcuti geeft een hoge lob. Bonev rent richting de bal. Bonev draait met de bal, schiet en ... Virtamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pulina geeft de bal voor. Inworp. Spreng met de inworp. Bonev kan de bal niet met de borst controleren. Bonev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chetcuti is nu in balbezit. Kammerer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer met een sublieme pass. Jaracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz schiet op doel. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ciuboată geeft een hoge lob. Bonev kopt de bal weg. Zulueta is nu in balbezit. Corpataux onderschept slim de pass. Corpataux schiet op doel. Virtamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zainudin heeft problemen om de bal te vangen. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roomba F.C. - niccolò 2:2

81e minuut.
Dydek speelt de bal door. Grigoraş rent richting de bal. Palmiotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palmiotto krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Spreng met een snelle inworp. Solís is nu in balbezit. Solís geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Herczyk de bal onder controle te krijgen. Bonev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 59%, niccolò 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roomba F.C. - niccolò 2:2