Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. Manbassa
442 Tactiek Nuovo 4 3 3
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 61.8
redelijk Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Fanteria is nu in balbezit. Acemi onderschept slim de pass. Potiguar met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:1

4e minuut.
Pavelescu rent richting de bal. Tore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavelescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavelescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Obrist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:2

4e minuut.
Ostoja passt de bal met de wreef. De Miniccio is nu in balbezit. De Miniccio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grajdoł probeert naar een medespeler te passen. Acemi is nu in balbezit. Acemi passt de bal met de wreef. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Obrist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Riverón met een sublieme pass. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavelescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Potiguar passt de bal met de wreef. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pavelescu passt de bal zonder na te denken. Potiguar rent richting de bal. Potiguar passt de bal met de wreef. Acemi rent richting de bal. Acemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:3

12e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón onderschept slim de pass. Riverón speelt de bal door. Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Acemi passt de bal in één keer door. Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Obrist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tore verovert de bal door een tackle van achteren. Irarrázabal onderschept slim de pass. Irarrázabal passt de bal met de wreef. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Potiguar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potiguar met een sublieme pass. Acemi rent richting de bal. Acemi geeft de bal voor. Klungelig pakt Tore de bal. Obrist bokst de bal weg. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:4

19e minuut.
Grajdoł passt de bal zonder na te denken. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Acemi rent richting de bal. Acemi draait met de bal, schiet en ... Fanteria probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Obrist bokst de bal weg.

21e minuut.
Riverón met de inworp. Klungelig pakt Irarrázabal de bal. Irarrázabal speelt de bal door. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja schiet op doel. Obrist bokst de bal weg.

24e minuut.
Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Acemi de bal onder controle te krijgen. Potiguar is nu in balbezit. Potiguar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fanteria geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potiguar met de inworp. Acemi rent richting de bal. Acemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Agius geeft de bal voor. Inworp. Emiliani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve schiet op doel. Todorović bokst de bal weg. Grajdoł met een sublieme pass. Agius probeert de bal aan de voet te houden. Todorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi passt de bal zonder na te denken. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:5

41e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Potiguar passt de bal met de wreef. Acemi is nu in balbezit. Acemi schiet op doel. Obrist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:6

44e minuut.
Cavanna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potiguar met de inworp. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 82%, Manbassa 18%.
Roomba F.C. - Manbassa 0:6

48e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Pavelescu schiet op doel. Obrist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Acemi is nu in balbezit. Acemi passt de bal met de wreef. Potiguar speelt de bal door. Klungelig pakt Ostoja de bal. Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón passt de bal met de wreef. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Acemi is nu in balbezit. Acemi passt de bal zonder na te denken. Riverón is nu in balbezit. Riverón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:7

56e minuut.
Buscemi heeft problemen om de bal te vangen. Buscemi passt de bal in één keer door. Daar is Cavanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemi is nu in balbezit. Acemi haalt uit met een fantastische trap. Obrist bokst de bal weg.

58e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu passt de bal in één keer door. Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Obrist bokst de bal weg.

61e minuut.
Pavelescu schiet op doel. Fanteria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acemi rent richting de bal. Acemi geeft een hoge lob. Pavelescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu passt de bal zonder na te denken. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:8

68e minuut.
Tore geeft een lange en hoge pass. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti speelt de bal door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:9

72e minuut.
Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi passt de bal zonder na te denken. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:10

77e minuut.
Fanteria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potiguar met de inworp. Klungelig pakt Acemi de bal. Acemi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:11

82e minuut.
Ostoja onderschept slim de pass. Tore is nu in balbezit. Tore geeft een hoge lob. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal in één keer door. Irarrázabal met een sublieme pass. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Obrist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Irarrázabal passt de bal zonder na te denken. Potiguar is nu in balbezit. Potiguar passt de bal met de wreef. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Irarrázabal kopt de bal weg. Daar is Maurici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Obrist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Manbassa 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 88%, Manbassa 12%.
Roomba F.C. - Manbassa 0:12