Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manbassa Roomba F.C.
Nuovo 4 3 3 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.3 gemiddelde waardering 55.2
outstanding Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Gorun passt de bal met de wreef. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Todorović bokst de bal weg.

21e minuut.
Potiguar passt de bal in één keer door. Pavelescu is nu in balbezit. Gorun maakt een afschuwelijke overtreding. Gorun krijgt een gele kaart. Pavelescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavelescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Virtamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Acemi rent richting de bal. Acemi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Pavelescu de bal. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulina onderschept slim de pass. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Palmiotto passt de bal in één keer door. Raffaglio verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft de bal voor. Jaracz maakt een snoekduik en kopt de bal. Todorović bokst de bal weg.

36e minuut.
Atzrodt rent richting de bal. Riverón speelt de bal door. Gorun is nu in balbezit. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu schiet op doel. Virtamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Acemi is nu in balbezit. Gorun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavelescu wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Irarrázabal speelt de bal door. Atzrodt is nu in balbezit. Zulueta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atzrodt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Atzrodt kan niet meer verder spelen. Ostoja komt het veld opgelopen. Pavelescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 33%, Roomba F.C. 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manbassa - Roomba F.C. 0:0

50e minuut.
Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguar geeft een hoge lob. Zulueta rent richting de bal. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Virtamo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Irarrázabal passt de bal zonder na te denken. Potiguar speelt de bal door. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Roomba F.C. 1:0

64e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Acemi passt de bal zonder na te denken. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Pulina begaat een overtreding. Riverón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavelescu komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riverón met de inworp. Irarrázabal speelt de bal door. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Irarrázabal speelt de bal door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel. Virtamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Roomba F.C. 2:0

90e minuut.
Irarrázabal rent richting de bal. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irarrázabal geeft de bal voor. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Virtamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 28%, Roomba F.C. 72%.
Manbassa - Roomba F.C. 2:0