Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urano FC FORZANAPOLI
check Tactiek napoli3
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 66.8
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Pandur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Escalona de bal. Escalona met een sublieme pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli verovert de bal door een tackle van achteren. Roselli geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Keskoja rent richting de bal. Keskoja speelt de bal door. Górnicz probeert naar een medespeler te passen. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Górnicz passt de bal in één keer door. Gacuś heeft problemen om de bal te vangen. Thorn begaat een overtreding. Thorn krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hetman. Keskoja raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Hetman de bal. Keskoja komt bij de bal en schiet. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - FORZANAPOLI 0:1

15e minuut.
Roselli geeft een hoge lob. Bartos kopt de bal weg. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Roselli speelt de bal door. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś passt de bal zonder na te denken. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - FORZANAPOLI 0:2

32e minuut.
Daar is Gacuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś begaat een overtreding. Gacuś krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Escalona passt de bal zonder na te denken. Chanov is nu in balbezit. Chanov probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz geeft een hoge lob. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli geeft een hoge lob. Gacuś krijgt zijn hoofd ertegen. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Thorn passt de bal zonder na te denken. Chanov heeft problemen om de bal te vangen. Pöllinger probeert naar een medespeler te passen. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 67%, FORZANAPOLI 33%.
Urano FC - FORZANAPOLI 0:2

47e minuut.
van de Kasteele geeft de bal voor. Keskoja kopt de bal weg. Gacuś rent richting de bal. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - FORZANAPOLI 0:3

49e minuut.
Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pöllinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keskoja springt en kopt de bal. Sczepiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mardan passt de bal zonder na te denken. Roselli geeft een lange en hoge pass. Keskoja rent richting de bal. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś schiet op doel. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Hetman verovert de bal door een tackle van achteren. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli passt de bal in één keer door. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Roselli heeft problemen om de bal te vangen. Pandur rent richting de bal. Roselli onderschept slim de pass. Roselli geeft een hoge lob. Keskoja springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Roselli rent richting de bal. Pandur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roselli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mardan met een snel genomen vrije trap. Keskoja springt en kopt de bal. Sczepiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - FORZANAPOLI 0:4

81e minuut.
Keskoja kan de bal niet met de borst controleren. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja onderschept slim de pass. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Sczepiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - FORZANAPOLI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 62%, FORZANAPOLI 38%.
Urano FC - FORZANAPOLI 0:5