Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI Urano FC
napoli3 Tactiek check
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten good
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Górnicz probeert naar een medespeler te passen. Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger passt de bal met de wreef. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kotlarski geeft de bal voor. Tsakiroglou kopt de bal weg. van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja onderschept slim de pass. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Sczepiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz passt de bal in één keer door. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel. Lupescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sczepiński bokst de bal weg.

25e minuut.
Chanov kopt de bal weg. Mardan rent richting de bal. Mardan passt de bal in één keer door. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Keskoja onderschept slim de pass. Keskoja speelt de bal door. Górnicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsakiroglou de bal. Tsakiroglou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pederneiras trapt de bal weg van het doel. Tırkaz controleert de bal met de borst. Met opzet legt Kotlarski zijn tegenspeler op de grond. Kotlarski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Roselli verovert de bal door een tackle van achteren. Roselli speelt de bal door. Górnicz speelt de bal door. Daar is Tsakiroglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakiroglou haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 38%, Urano FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FORZANAPOLI - Urano FC 0:0

47e minuut.
Mardan kopt de bal weg. Górnicz is nu in balbezit. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz onderschept slim de pass. Górnicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Renusz met een sublieme pass. Martín rent richting de bal. Roselli verovert de bal door een tackle van achteren. Roselli geeft een lange en hoge pass. Tsakiroglou springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Roselli geeft een hoge lob. Keskoja is nu in balbezit. van Leeuwen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keskoja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Górnicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Tsakiroglou onderschept slim de pass. Tsakiroglou speelt de bal door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Urano FC 1:0

66e minuut.
Kotlarski speelt de bal door. Renusz geeft een lange en hoge pass. van Leeuwen is nu in balbezit. Keskoja verovert de bal door een tackle van achteren. Keskoja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Matos passt de bal zonder na te denken. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona met een sublieme pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Langosz onderschept slim de pass. Mardan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín. Martín krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sczepiński met een sublieme pass. van de Kasteele kopt de bal weg. Roselli rent richting de bal. Roselli geeft een hoge lob. Tsakiroglou springt en kopt de bal. Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz rent richting de bal. Thorn begaat een overtreding. Thorn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 32%, Urano FC 68%.
FORZANAPOLI - Urano FC 1:0