Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Aquile Pagoda
2020 Tactiek wing
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 42.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Yağan de bal onder controle te krijgen. Marcyjański rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis schiet op doel. Bogarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Pagoda 1:0

11e minuut.
Mindzhev met een snelle inworp. Buleatã controleert de bal met de borst. Buleatã geeft een hoge lob. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magee de bal. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Bogarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Pagoda 2:0

17e minuut.
Yağan is nu in balbezit. Pír verovert de bal door een tackle van achteren. Pír passt de bal zonder na te denken. Mindzhev rent richting de bal. Mindzhev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Pagoda 3:0

25e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fontes de bal. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yağan geeft een lange en hoge pass. Băşulescu met een sublieme pass. Akimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Seguel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 26%, Pagoda 74%.
Le Aquile - Pagoda 3:0

53e minuut.
Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yağan speelt de bal door. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Paal! Bogarde bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Węglarz springt en kopt de bal. Bogarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Pagoda 4:0

67e minuut.
Magee heeft problemen om de bal te vangen. Mindzhev is nu in balbezit. Lucescu rent richting de bal. Mindzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Mindzhev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marcyjański geeft een hoge lob. Tabanyan controleert de bal met de borst. Klasnic onderschept slim de pass. Klasnic geeft de bal voor. Węglarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Magee geeft de bal voor. Tabanyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klasnic de bal onder controle te krijgen. Karanka rent richting de bal. Karanka draait met de bal, schiet en ... Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Buleatã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pír speelt de bal door. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 27%, Pagoda 73%.
Le Aquile - Pagoda 4:0