Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI Roomba F.C.
napoli3 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
66.2 gemiddelde waardering 53.9
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz onderschept slim de pass. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Roomba F.C. 1:0

7e minuut.
Roselli met een snelle inworp. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer draait met de bal, schiet en ... Chatziargyris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FORZANAPOLI - Roomba F.C. 1:1

7e minuut.
Pöllinger passt de bal in één keer door. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski geeft de bal voor. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pulina verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulina begaat een overtreding. Górnicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Górnicz wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Virtamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mardan onderschept slim de pass. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kammerer de bal. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Keskoja is nu in balbezit. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli passt de bal zonder na te denken. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Virtamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Langosz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kistemaker de bal. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Roomba F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 39%, Roomba F.C. 61%.
FORZANAPOLI - Roomba F.C. 2:1

46e minuut.
Pöllinger met een sublieme pass. Mardan heeft problemen om de bal te vangen. Mardan met een sublieme pass. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zulueta geeft een hoge lob. Inworp. Mardan met een snelle inworp. Roselli geeft de bal voor. Keskoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rüssler rent richting de bal. Rüssler geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotlarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Fustagno geeft de bal voor. Renusz rent richting de bal. Renusz geeft een lange en hoge pass. Górnicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kistemaker is nu in balbezit. Roselli verovert de bal door een tackle van achteren. Roselli passt de bal met de wreef. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Virtamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Langosz met een sublieme pass. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rüssler krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Górnicz met een sublieme pass. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz rent richting de bal. Górnicz draait met de bal, schiet en ... Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Fustagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja passt de bal met de wreef. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel. Virtamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 36%, Roomba F.C. 64%.
FORZANAPOLI - Roomba F.C. 2:1