Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. FORZANAPOLI
442 Tactiek napoli3
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 66.5
very good Schieten excellent
good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Palmiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Palmiotto speelt de bal door. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Rüssler is nu in balbezit. Rüssler passt de bal in één keer door. Jaracz is nu in balbezit. Langosz speelt de bal door. Jaracz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Virtamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - FORZANAPOLI 0:1

30e minuut.
Pulina geeft een hoge lob. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto probeert naar een medespeler te passen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft de bal voor. Chatziargyris bokst de bal weg.

35e minuut.
Górnicz passt de bal met de wreef. Roselli rent richting de bal. Roselli geeft een lange en hoge pass. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Górnicz geeft een lange en hoge pass. Gacuś is nu in balbezit. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - FORZANAPOLI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 63%, FORZANAPOLI 37%.
Roomba F.C. - FORZANAPOLI 0:2

58e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal in één keer door. Mardan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gacuś de bal. Gacuś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz passt de bal in één keer door. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - FORZANAPOLI 0:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardan met de inworp. Roselli probeert naar een medespeler te passen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Fustagno verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal in één keer door. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer draait met de bal, schiet en ... Chatziargyris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pulina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herczyk de bal. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Kammerer rent richting de bal. Kammerer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Renusz speelt de bal door. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz geeft een hoge lob. Gacuś rent richting de bal. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Virtamo bokst de bal weg. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - FORZANAPOLI 0:4

90e minuut.
Daar is Pulina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fustagno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gacuś. Gacuś krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 62%, FORZANAPOLI 38%.
Roomba F.C. - FORZANAPOLI 0:4