Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix A.C. Pagoda
ctd Tactiek 1
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 29.5
uitstekend Schieten waardeloos
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een hoge lob. Krzemiński rent richting de bal. Maciejczak onderschept slim de pass. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Polo rent richting de bal. Polo passt de bal zonder na te denken. Maciejczak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Annaert de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montoya rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Płomiński neemt de hoekschop. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... Okasha bokst de bal weg.

20e minuut.
Maciejczak kopt de bal weg. Barcă heeft problemen om de bal te vangen. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ... Okasha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Pagoda 1:0

23e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Daar is Goerlandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batsis begaat een overtreding. Batsis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Montoya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altamiro komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Algisi is nu in balbezit. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta geeft de bal voor. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak schiet op doel. De bal raakt de paal. Okasha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Altamiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamiro schiet op doel. Okasha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rondana rent richting de bal. Polo geeft een hoge lob. Altamiro rent richting de bal. Altamiro schiet op doel. Okasha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzemiński met de inworp. Annaert rent richting de bal. Maciejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Płomiński de bal onder controle te krijgen. Altamiro is nu in balbezit. Altamiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Okasha trapt de bal weg. Polo kopt de bal weg. Daar is Annaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 26%, Pagoda 74%.
Felix A.C. - Pagoda 1:0

55e minuut.
Maciejczak geeft een hoge lob. Algisi rent richting de bal. Altamiro begaat een overtreding. Algisi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Algisi kan niet meer verder spelen.

61e minuut.
Barcă verovert de bal door een tackle van achteren. Barcă geeft een lange en hoge pass. Goszczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Maciejczak de bal. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Polo passt de bal met de wreef. Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Altamiro rent richting de bal. Altamiro draait met de bal, schiet en ... Okasha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krzemiński geeft een hoge lob. Fanrong controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Uztaş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak schiet op doel. Okasha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okasha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maciejczak springt en kopt de bal. Daar is Gawryszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okasha bokst de bal weg. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Pagoda 2:0

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Rondana de bal onder controle te krijgen. Altamiro kopt de bal weg. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Pagoda 3:0

78e minuut.
Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamiro rent richting de bal. Altamiro passt de bal met de wreef. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomiński geeft de bal voor. Altamiro is nu in balbezit. Altamiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix A.C. - Pagoda 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix A.C. 20%, Pagoda 80%.
Felix A.C. - Pagoda 4:0