Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niccolò Le Aquile
fulmine Tactiek 2020
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kačašvinský met de inworp. Pír rent richting de bal. Pír probeert naar een medespeler te passen. Kačašvinský rent richting de bal. Kačašvinský geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Perlai verovert de bal door een tackle van achteren. Perlai geeft een hoge lob. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux haalt uit met een fantastische trap. Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Le Aquile 1:0

10e minuut.
Spreng kopt de bal weg. Daar is Bonev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Le Aquile 2:0

18e minuut.
Spreng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský onderschept slim de pass. Kačašvinský met een sublieme pass. Klungelig pakt Węglarz de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pír passt de bal in één keer door. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal in één keer door. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Le Aquile 2:1

24e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Pír rent richting de bal. Pír speelt de bal door. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bonev kopt de bal weg. Spreng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kačašvinský. Kačašvinský krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Perlai probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş probeert naar een medespeler te passen. Corpataux rent richting de bal. Corpataux haalt uit met een fantastische trap. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 52%, Le Aquile 48%.
niccolò - Le Aquile 2:1

58e minuut.
Daar is Spreng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spreng passt de bal in één keer door. Bonev is nu in balbezit. Bonev schiet op doel. Giori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Le Aquile 3:1

88e minuut.
Spreng is nu in balbezit. Spreng speelt de bal door. Bonev rent richting de bal. Bonev schiet op doel. Giori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 39%, Le Aquile 61%.
niccolò - Le Aquile 3:1