Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. Le Aquile
442 Tactiek 2020
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Grombelski kopt de bal weg. Rüssler rent richting de bal. Kaszczyszyn rent richting de bal. Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kammerer kan de bal niet met de borst controleren. Kammerer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Le Aquile 1:0

11e minuut.
Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een hoge lob. Jaracz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Le Aquile 2:0

13e minuut.
Rüssler speelt de bal door. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Le Aquile 3:0

16e minuut.
Zainudin probeert naar een medespeler te passen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. Giori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pulina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karagiannis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pulina ... Strafschop! Directe rode kaart, Pulina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pulina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Karagiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Węglarz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Le Aquile 3:1

24e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez met een sublieme pass. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Domínguez met de inworp. Paquet heeft problemen om de bal te vangen. Paquet met een sublieme pass. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel. Virtamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Seguel rent richting de bal. Seguel geeft een hoge lob. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kačašvinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paquet is nu in balbezit. Paquet passt de bal met de wreef. Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţu schiet op doel. Virtamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 60%, Le Aquile 40%.
Roomba F.C. - Le Aquile 3:1

46e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Fustagno probeert naar een medespeler te passen. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský passt de bal zonder na te denken. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rüssler probeert naar een medespeler te passen. Gorun rent richting de bal. Gorun passt de bal zonder na te denken. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer schiet op doel. Giori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Minh Khôi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jaracz probeert naar een medespeler te passen. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler probeert naar een medespeler te passen. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kačašvinský met de inworp. Paquet rent richting de bal. Paquet passt de bal met de wreef. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Virtamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Domínguez met een snelle inworp. Karagiannis is nu in balbezit. Zainudin is nu in balbezit. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Seguel probeert naar een medespeler te passen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seguel krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Węglarz rent richting de bal. Węglarz passt de bal zonder na te denken. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis schiet op doel. Virtamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zulueta geeft een hoge lob. Seguel is nu in balbezit. Seguel geeft een lange en hoge pass. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Le Aquile 3:2

86e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Zainudin rent richting de bal. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guilló geeft de bal voor. Klungelig pakt Zainudin de bal. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Virtamo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roomba F.C. - Le Aquile 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 60%, Le Aquile 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roomba F.C. - Le Aquile 3:3