Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Aquile Roomba F.C.
2020 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Kistemaker kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorun de bal onder controle te krijgen. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun geeft een lange en hoge pass. Kaszczyszyn rent richting de bal. Kammerer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kačašvinský. Zulueta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zulueta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler speelt de bal door. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kammerer kopt de bal weg. Klungelig pakt Băşulescu de bal. Palmiotto onderschept slim de pass. Palmiotto geeft een lange en hoge pass. Kammerer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Virtamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Roomba F.C. 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klasnic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 47%, Roomba F.C. 53%.
Le Aquile - Roomba F.C. 1:0

51e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Herczyk passt de bal in één keer door. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Aquile - Roomba F.C. 1:1

52e minuut.
Kačašvinský speelt de bal door. Mindzhev rent richting de bal. Pulina is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Kaszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fustagno speelt de bal door. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Niţu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mindzhev is nu in balbezit. Gorun is nu in balbezit. Mindzhev onderschept slim de pass. Mindzhev schiet op doel. Virtamo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Roomba F.C. 2:1

70e minuut.
Klasnic onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rüssler de bal. Rüssler passt de bal in één keer door. Jaracz rent richting de bal. Jaracz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jaracz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Klasnic neemt vlug de vrije trap. Kistemaker heeft problemen om de bal te vangen. Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap. Virtamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kačašvinský zal de hoekschop nemen. Węglarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Virtamo bokst de bal weg.

72e minuut.
Guilló kopt de bal weg. Băşulescu is nu in balbezit. Met opzet legt Zulueta zijn tegenspeler op de grond. Băşulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paquet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 43%, Roomba F.C. 57%.
Le Aquile - Roomba F.C. 2:1