Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urano FC Felix A.C.
check Tactiek ctd
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Peralta met een snelle inworp. Płomiński geeft een lange en hoge pass. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap. Hetman probeert de bal aan de voet te houden. Probocskai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Thorn is nu in balbezit. Altamiro verovert de bal door een tackle van achteren. Altamiro met een sublieme pass. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Probocskai trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pandur de bal. Polo begaat een overtreding. Polo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Uztaş geeft de bal voor. Inworp. Pandur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dokuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz geeft een hoge lob. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Escalona speelt de bal door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş is nu in balbezit. Tırkaz onderschept slim de pass. Tırkaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Polo probeert naar een medespeler te passen. Altamiro rent richting de bal. van Leeuwen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altamiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Altamiro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 56%, Felix A.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Felix A.C. 0:0

50e minuut.
Chanov met een sublieme pass. Hadžipašić rent richting de bal. Stevanelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hadžipašić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadžipašić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Escalona probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić passt de bal zonder na te denken. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. Dokuz bokst de bal weg.

54e minuut.
Visegrádi geeft een hoge lob. Thorn kopt de bal weg. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Probocskai speelt de bal door. Klungelig pakt Escalona de bal. Pandur speelt de bal door. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Tırkaz schiet op doel. Dokuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Altamiro is nu in balbezit. Altamiro geeft een hoge lob. Escalona geeft een hoge lob. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel. Dokuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Chanov passt de bal in één keer door. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hadžipašić raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadžipašić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić passt de bal zonder na te denken. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Felix A.C. 1:0

78e minuut.
Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetman geeft de bal voor. Polo kopt de bal weg. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Płomiński speelt de bal door. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak probeert naar een medespeler te passen. Altamiro rent richting de bal. Altamiro draait met de bal, schiet en ... Probocskai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Thorn kopt de bal weg. Tırkaz is nu in balbezit. Polo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Dokuz trapt de bal weg van het doel. Escalona probeert de bal met de borst te controleren. Escalona probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur passt de bal in één keer door. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz schiet op doel. Dokuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Felix A.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 49%, Felix A.C. 51%.
Urano FC - Felix A.C. 2:0