Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pagoda Manbassa
wing Tactiek Nuovo 4 3 3
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 65.3
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
solid Verdedigen good


3e minuut.
Acemi kopt de bal weg. Irarrázabal is nu in balbezit. Irarrázabal passt de bal in één keer door. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt draait met de bal, schiet en ... Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi rent richting de bal. Riverón is nu in balbezit. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi haalt uit met een fantastische trap. Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riverón zal de hoekschop nemen. Atzrodt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:1

13e minuut.
Irarrázabal is nu in balbezit. Atzrodt rent richting de bal. Irarrázabal speelt de bal door. Nicolo geeft een hoge lob. Pavelescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Zoliborz de bal. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu passt de bal in één keer door. Daar is Atzrodt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atzrodt draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Acemi passt de bal met de wreef. Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolo passt de bal met de wreef. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marcyjański geeft een hoge lob. Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irarrázabal probeert naar een medespeler te passen. Atzrodt rent richting de bal. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:3

27e minuut.
Riverón probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu is nu in balbezit. Atzrodt rent richting de bal. Atzrodt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:4

29e minuut.
Pavelescu rent richting de bal. Irarrázabal is nu in balbezit. Irarrázabal passt de bal zonder na te denken. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atzrodt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irarrázabal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Acemi is nu in balbezit. Acemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bogarde trapt de bal weg. Šarec kopt de bal weg. Daar is Yağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemi rent richting de bal. Acemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal passt de bal met de wreef. Nicolo is nu in balbezit. Nicolo geeft een hoge lob. Pavelescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Raffaglio kopt de bal weg. Irarrázabal speelt de bal door. Daar is Fontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu onderschept slim de pass. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 87%, Manbassa 13%.
Pagoda - Manbassa 0:5

46e minuut.
Pavelescu geeft een hoge lob. Nicolo rent richting de bal. Nicolo passt de bal zonder na te denken. Acemi is nu in balbezit. Acemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:6

52e minuut.
Nicolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Pavelescu passt de bal in één keer door. Acemi is nu in balbezit. Acemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Irarrázabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt passt de bal in één keer door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:7

55e minuut.
Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu rent richting de bal. Met opzet legt Atzrodt zijn tegenspeler op de grond. Atzrodt krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Predeanu geeft de bal voor. Pavelescu is nu in balbezit. Akimowicz onderschept slim de pass. Acemi onderschept slim de pass. Acemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Riverón probeert naar een medespeler te passen. Agius rent richting de bal. Riverón met een sublieme pass. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zoliborz kopt de bal weg. Raffaglio speelt de bal door. Agius heeft problemen om de bal te vangen. Karanka is nu in balbezit. Karanka schiet op doel. Todorović bokst de bal weg.

67e minuut.
Zoliborz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoliborz rent richting de bal. Karanka rent richting de bal. Karanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Irarrázabal met een sublieme pass. Acemi is nu in balbezit. Acemi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Atzrodt de bal. Atzrodt haalt uit met een fantastische trap. Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:8

78e minuut.
Riverón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Acemi kopt de bal weg. Atzrodt heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:9

79e minuut.
Predeanu met een sublieme pass. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu is nu in balbezit. Acemi rent richting de bal. Acemi draait met de bal, schiet en ... Bogarde bokst de bal weg.

84e minuut.
Riverón met de inworp. Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolo geeft een lange en hoge pass. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:10

89e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffaglio is nu in balbezit. Riverón speelt de bal door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucescu kopt de bal weg. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Acemi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Šarec is nu in balbezit. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - Manbassa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 80%, Manbassa 20%.
Pagoda - Manbassa 0:11