Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manbassa Pagoda
Nuovo 4 3 3 Tactiek wing
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 40.9
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Irarrázabal geeft de bal voor. Acemi kopt de bal weg. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bogarde bokst de bal weg.

9e minuut.
Lucescu geeft de bal voor. Tabanyan rent richting de bal. Irarrázabal begaat een overtreding. Irarrázabal krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Fontes de bal onder controle te krijgen. Acemi is nu in balbezit. Acemi geeft een hoge lob. Yağan probeert de bal aan de voet te houden. Pavelescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Irarrázabal met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu passt de bal in één keer door. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nicolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Atzrodt de bal. Atzrodt passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Pagoda 1:0

20e minuut.
Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt speelt de bal door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Pagoda 2:0

28e minuut.
Irarrázabal onderschept slim de pass. Atzrodt rent richting de bal. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Pagoda 3:0

29e minuut.
Riverón met een sublieme pass. Atzrodt rent richting de bal. Atzrodt passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal met een sublieme pass. Akimowicz rent richting de bal. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Irarrázabal passt de bal in één keer door. Atzrodt met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Pagoda 4:0

41e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak passt de bal met de wreef. Pavelescu speelt de bal door. Acemi rent richting de bal. Acemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Atzrodt speelt de bal door. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Pavelescu met een sublieme pass. Acemi rent richting de bal. Acemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Agius bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón speelt de bal door. Pavelescu is nu in balbezit. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 17%, Pagoda 83%.
Manbassa - Pagoda 4:0

53e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Acemi onderschept slim de pass. Acemi probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nicolo passt de bal zonder na te denken. Atzrodt rent richting de bal. Atzrodt passt de bal zonder na te denken. Acemi is nu in balbezit. Acemi haalt uit met een fantastische trap. Bogarde bokst de bal weg.

56e minuut.
Acemi schiet op doel. Doeltrap. Bogarde trapt de bal weg. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Acemi passt de bal zonder na te denken. Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolo passt de bal zonder na te denken. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Riverón rent richting de bal. Riverón passt de bal zonder na te denken. Nicolo probeert naar een medespeler te passen. Agius rent richting de bal. Agius geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón met een sublieme pass. Nicolo speelt de bal door. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Pagoda 5:0

71e minuut.
Riverón met een sublieme pass. Nicolo is nu in balbezit. Nicolo passt de bal in één keer door. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yağan kopt de bal weg. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Fontes onderschept slim de pass. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Šarec onderschept slim de pass. Irarrázabal rent richting de bal. Irarrázabal passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manbassa - Pagoda 6:0

85e minuut.
Yağan speelt de bal door. Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Pavelescu kopt de bal weg. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manbassa 20%, Pagoda 80%.
Manbassa - Pagoda 6:0