Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niccolò FORZANAPOLI
fulmine Tactiek napoli3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 67.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Roselli is nu in balbezit. Roselli heeft problemen om de bal te vangen. Roselli met een sublieme pass. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - FORZANAPOLI 0:1

3e minuut.
Corpataux kopt de bal weg. Bonev is nu in balbezit. van de Kasteele is nu in balbezit. Bonev onderschept slim de pass. Bonev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Solís met een sublieme pass. Mardan met een sublieme pass. Roselli met een sublieme pass. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Roselli speelt de bal door. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal in één keer door. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel. Bojin bokst de bal weg.

30e minuut.
Pöllinger geeft de bal voor. Daar is Keskoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuboszek rent richting de bal. Keskoja onderschept slim de pass. Keskoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - FORZANAPOLI 0:2

37e minuut.
Roselli met een sublieme pass. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz probeert naar een medespeler te passen. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Górnicz passt de bal met de wreef. Gacuś rent richting de bal. Dydek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dydek krijgt een gele kaart. Gacuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Górnicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - FORZANAPOLI 0:3

43e minuut.
Pöllinger passt de bal in één keer door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís begaat een overtreding. Solís krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 58%, FORZANAPOLI 42%.
niccolò - FORZANAPOLI 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Gacuś de bal. Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - FORZANAPOLI 0:4

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roselli met een snelle inworp. Mardan rent richting de bal. Mardan geeft een hoge lob. Keskoja springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Samovojska probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş rent richting de bal. Pöllinger onderschept slim de pass. Pöllinger geeft een hoge lob. Keskoja is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz onderschept slim de pass. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Roselli passt de bal zonder na te denken. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz geeft een lange en hoge pass. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Keskoja heeft problemen om de bal te vangen. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gacuś kopt de bal weg. Klungelig pakt Dydek de bal. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - FORZANAPOLI 0:5

70e minuut.
Perlai onderschept slim de pass. Mardan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardan passt de bal met de wreef. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Langosz geeft de bal voor. Samovojska kopt de bal weg. Kuboszek probeert de bal aan de voet te houden. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Bojin bokst de bal weg.

87e minuut.
Górnicz met een sublieme pass. Roselli met een sublieme pass. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel. Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - FORZANAPOLI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 67%, FORZANAPOLI 33%.
niccolò - FORZANAPOLI 0:6