Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI niccolò
napoli3 Tactiek fulmine
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Pöllinger met een snelle inworp. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan onderschept slim de pass. Mardan geeft een hoge lob. Keskoja springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Górnicz probeert naar een medespeler te passen. Dydek verovert de bal door een tackle van achteren. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kuboszek kopt de bal weg. Solís probeert naar een medespeler te passen. Roselli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keskoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keskoja schiet op doel. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roselli zal de hoekschop nemen. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Diamandi de bal. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Solís met een snelle inworp. Spreng met een sublieme pass. Corpataux rent richting de bal. Corpataux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - niccolò 0:1

25e minuut.
Roselli speelt de bal door. Mardan is nu in balbezit. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bonev is nu in balbezit. Spreng rent richting de bal. Spreng passt de bal zonder na te denken. Corpataux bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpataux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kuboszek rent richting de bal. Kuboszek geeft de bal voor. Corpataux kopt de bal weg. Bonev rent richting de bal. Bonev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - niccolò 0:2

41e minuut.
Renusz met een sublieme pass. Pöllinger speelt de bal door. Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 43%, niccolò 57%.
FORZANAPOLI - niccolò 0:2

46e minuut.
Mardan passt de bal in één keer door. Roselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselli passt de bal met de wreef. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz passt de bal met de wreef. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - niccolò 1:2

52e minuut.
Solís passt de bal zonder na te denken. Daar is Spreng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselli is nu in balbezit. Roselli geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Roselli speelt de bal door. Klungelig pakt Langosz de bal. Langosz probeert naar een medespeler te passen. Roselli geeft de bal voor. Gacuś is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gacuś kopt de bal weg. Keskoja rent richting de bal. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FORZANAPOLI - niccolò 2:2

66e minuut.
Dydek onderschept slim de pass. Dydek passt de bal met de wreef. Roselli is nu in balbezit. Roselli geeft de bal voor. Gacuś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bojin trapt de bal weg. Mardan kopt de bal weg. Roselli is nu in balbezit. Roselli geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojin bokst de bal weg.

71e minuut.
Gacuś kopt de bal weg. Keskoja is nu in balbezit. Górnicz rent richting de bal. Górnicz schiet op doel. Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - niccolò 3:2

72e minuut.
Gacuś rent richting de bal. Gacuś passt de bal met de wreef. Pöllinger is nu in balbezit. Pöllinger geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Roselli passt de bal met de wreef. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja met een sublieme pass. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 38%, niccolò 62%.
FORZANAPOLI - niccolò 3:2